Hoe lang bloed je na eerste keer seks?

De meeste meisjes verliezen geen bloed tijdens de eerste keer. En ook niet na de eerste keer. Als een meisje wel bloed verliest, dan kan het komen omdat de vagina niet vochtig genoeg is. Bijvoorbeeld omdat ze nog niet ontspannen en opgewonden is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jouwggd.nl

Waarom bloed je bij de eerste keer seks?

Het maagdenvlies is een vlies, waardoor het menstruatiebloed passeert zoals water door een koffiefilter. Het maagdenvlies scheurt altijd bij de eerste keer vaginale seks en geeft dan bloedverlies.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rutgershuis-oost.nl

Hoe voelt het als je maagdenvlies breekt?

Het scheuren van het maagdenvlies kan min of meer pijnlijk zijn, afhankelijk van zijn elasticiteit (hoewel het ongemak en de pijn bij het eerste seksuele contact vaak meer te maken hebben met de onervarenheid van beide partners en de onvoldoende bevochtiging van de slijmvliezen bij de penetratie).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gynandco.be

Wat moet een vrouw doen na de seks?

7 vreemde dingen die je altijd zou moeten doen na seks volgens...
  1. Knuffelen. ...
  2. Hygiëne troef. ...
  3. Hydrateer. ...
  4. Kokosolie. ...
  5. Eet een potje yoghurt. ...
  6. Praat met elkaar. ...
  7. Laat de onderbroek achterwege.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be

Waarom niet wassen na seks?

Tijdens het vrijen kunnen er ook allerlei bacteriën bij de vrouw binnenkomen via de urinewegen. Om dat tegen te gaan, kan je na de seks best even naar het toilet gaan om te plassen. Als je wil, kan je je ook even afspoelen met lauw water, maar nooit met zeep. Dat kan de zuurtegraad van de vagina erg beïnvloeden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radio2.be

De eerste keer seks | Emma's Peepshow

40 related questions found

Waarom naar de wc na seks?

Het antwoord is simpel: om je urinebuis schoon te maken. Tijdens de seks kunnen verschillende bacteriën in je urineweg terechtkomen en als je deze er niet 'uit plast', kun je last krijgen van een blaasontsteking. Dus, geen zin in zo'n pijnlijk souvenir? Loop na afloop dan vooral even naar de wc.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kekmama.nl

Kan een arts zien of je nog maagd bent?

Artsen kunnen niet zien of een meisje maagd is. En als iemand zegt dat hij of zij dat wel kan aantonen, klopt dat niet. Tijdens het vrijen kan een jongen wel voelen of een meisje gespannen is. Voor fijne seks zonder pijn moet een meisje niet alleen ontspannen zijn, maar ook opgewonden en vochtig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shop.rutgers.nl

Kan je testen of je nog maagd bent?

Maagdelijkheid kan men medisch echter niet achterhalen, tenzij er sprake is van een verkrachting of van seksueel misbruik bij jonge kinderen, wat wel duidelijke sporen kan achterlaten. Er worden twee soorten tests toegepast: de tweevingertest en de test op ongeschonden maagdenvlies.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Kun je zwanger worden als je nog maagd bent?

Ja, dat kan zeker! Als je zonder voorbehoedsmiddelen seks hebt met een jongen (waarbij zijn sperma in jouw vagina terecht komt) kun je altijd zwanger worden. Dus net zo goed als het de eerste keer is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nietofwelzwanger.nl

Is het erg als je bloed na seks?

Bij een contactbloeding heb je last van bloedverlies tijdens of na het vrijen. Veel voorkomende oorzaken zijn vaginale droogheid, een ontsteking aan de baarmoedermond of wondjes door bijvoorbeeld ruig seksueel contact of een ontmaagding. Vaginaal bloedverlies kan worden veroorzaakt door chlamydia.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gezondheidsplein.nl

Kan je weer maagd worden?

Nee, je wordt niet 'strakker'

En je maagdenvlies groeit ook zeker niet terug. Dit hoorde je misschien wel eens in de kleedkamers op school, maar is complete onzin. Wel kan de boel allemaal meer gaan ontspannen bij het gebrek aan activiteit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op elle.com

Kan je baarmoeder beschadigen door seks?

Gemeenschap kan geen schade veroorzaken aan de ongeboren baby. Alleen wanneer er sprake is van bloedverlies of gebroken vliezen wordt vrijen afgeraden. Tijdens of na het vrijen kan de baarmoeder hard worden (buikpijn), doordat deze bij een orgasme samentrekt. Dit is geen reden tot ongerustheid.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verloskundigenamersfoort.nl

Hoeveel dagen na de seks weet je of je zwanger bent?

Je kan de test al twee tot drie weken nadat je onbeschermde seks had uitvoeren. Met deze test kun je zien of het HCG hormoon aanwezig is in je urine. Dit hormoon maak je aan als je zwanger bent. Als dit hormoon aanwezig is in je urine zal je zwangerschapstest positief zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Hoe diep moet je gaan om zwanger te worden?

Diepe penetratie is belangrijk als je zwanger probeert te worden, want het sperma komt zo dieper in de baarmoederhals terecht dan bij oppervlakkige penetratie. De volgende houdingen kunnen daarbij helpen: Op z'n hondjes: bij deze houding zit je op handen en knieën voor je partner.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zwangerenportaal.nl

Hoe groot is de kans om zwanger te worden van voorvocht?

Een zwangerschap wordt niet voorkomen door:

Voorvocht bevat in principe geen zaadcellen. Daarom zou je denken dat je geen risico loopt. Het risico zit in het feit dat een man tijdens de gehele vrijpartij toch wel iets van sperma kan loslaten voordat hij klaarkomt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mindkorrelatie.nl

Hoeveel procent is nog maagd?

Mannen blijken gemiddeld langer maagd dan vrouwen. Van de 25-jarige mannen heeft 32 procent nog nooit met iemand het bed gedeeld, tegenover 22 procent van de vrouwen. Op 40-jarige leeftijd is het aantal maagden al een stuk minder. Dan is er nog 10 procent van de mannen maagd tegenover 6 procent van de vrouwen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Kun je het maagdenvlies herstellen?

Als het wel aanwezig is wordt het meestal bij de eerste geslachtgemeenschap gescheurd, waarbij de opening wordt vergroot en het slijmvlies barst. Met een reconstructie van het maagdenvlies, ook hymenoplastie of hymenorraphie genoemd, kan het maagdenvlies hersteld worden als het gescheurd is of als het onbestaande is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op beclinic.com

Wat zegt islam over maagdelijkheid?

Islam. In de islam wordt de maagdelijkheid van de vrouw gekoppeld aan de maatschappelijke eer van de vrouw zelf en haar verwanten. Indien deze eer is aangetast, wordt gesteld dat de vrouw zelf haar lusten niet heeft kunnen beteugelen of dat de familie dit niet heeft weten te voorkomen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Kan je plassen tijdens het vrijen?

Wel, bij het vrijen stimuleert de penis van de man niet alleen de wand van de vagina, maar onbedoeld ook de blaas. Hoewel het dan lijkt alsof je gaat plassen, zal er meestal geen urineverlies optreden. Bij sommige vrouwen komt er echter toch wat urine vrij.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op metrotime.be

Kun je in water seks hebben?

Het antwoord: niet bepaald. Water in meren, zeeën en rivieren bevat massa's bacteriën die tijdens het vrijen een weg kunnen vinden naar de vagina, waar ze infecties kunnen veroorzaken die je liever niet ziet woekeren. Zwembadwater bevat dan weer een berg chemicaliën die voor irritatie kunnen zorgen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

Waarom is seks goed voor je?

Tijdens seksuele activiteit versnelt de hartslag en stroomt het bloed sneller door de bloedvaten. Dit is, net als bij sporten, goed voor hart en bloedvaten en verlaagt zo het risico op het krijgen van een hartaanval. Ouderen maken zich misschien zorgen dat inspanning tijdens de seks slecht is voor hun hart.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Kan je al zwanger zijn 2 dagen na seks?

Het is belangrijk om te weten dat zaadcellen na 5 dagen in kwaliteit afnemen en als er minder dan 1½ dag tussen het vrijen zit, dit ook niet ten goede komt aan de kwaliteit. Dus het hebben van gemeenschap om de bevruchting zo optimaal mogelijk te maken ligt tussen de 1½ à 2 dagen, of 36 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dunalus.nl

Kan je 1 dag na seks al zwanger zijn?

Die eicel kan tot 24 uur na de eisprong bevrucht worden. Zaadcellen kunnen tot 5 dagen overleven in het lichaam van de vrouw. Je kan dus zwanger worden door een zaadcel die 5 dagen eerder in je vagina kwam.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op allesoverseks.be

Kan een dokter zien of je seks hebt gehad?

Je kan aan het maagdenvlies niet zien of iemand seks heeft gehad. Ook een dokter kan dit niet zien. Zelfs als je vaak seks hebt gehad, kan het maagdenvlies nog intact zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jouwggd.nl

Waarom doet het pijn als je doggy doet?

Pijn bij de ingang van de vagina

De vaginawand is onvoldoende doorbloed en niet vochtig genoeg. De huid bij de opening van de van de vagina raakt dan gemakkelijk geïrriteerd door het 'schuren' van de penis. Een andere oorzaak van pijn bij de vagina-opening kan zijn dat je onbewust de bekkenbodemspieren aanspant.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziekenhuis.nl