Hoeveel mensen kunnen er op 1 Netflix-account?

Je account kan maximaal vijf individuele profielen bevatten en je kunt voor elk profiel een niveau voor leeftijdsclassificatie instellen. Elk profiel heeft eigen aanbevelingen op basis van de beoordelingen en smaken voor dat profiel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.netflix.com

Kun je een Netflix-account delen?

Netflix gaat optreden tegen gebruikers die hun account buiten hun huishouden delen. Dat mag voortaan alleen nog door extra te betalen. Mensen die geen deel uitmaken van hetzelfde huishouden kunnen voor 3,99 euro per maand meedoen met het account.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op seniorweb.nl

Kan je met 2 mensen tegelijk op Netflix?

Afhankelijk van welk Netflix-abonnement je hebt, kun je op één, twee of vier apparaten tegelijk kijken. Maar de gebruikers ervan moeten officieel wel bij jou in huis wonen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat gebeurt er als je je Netflix-account deelt?

Deze functie maakt het makkelijk om gebruikers die 'meeliften' een eigen abonnement te laten nemen. Met de optie Profile Transfer kunnen gebruikers hun profiel verplaatsen naar een nieuw Netflix-account zonder dat hun kijkgeschiedenis, opgeslagen titels, aanbevelingen, games of instellingen verloren gaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlboulevard.nl

Hoe controleert Netflix-huishouden?

Netflix gaat wel je IP-adres controleren. Dat is een unieke code die elke internetverbinding heeft. Zo kan Netflix zien of er één, twee of meer IP-adressen zijn gelinkt met een account." "Wie wel nog een abonnement wil delen, zal 3,99 euro per maand extra moeten betalen per account."

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vrt.be

Netflix - How Many Users At Once

39 related questions found

Hoeveel extra betalen Netflix delen?

Netflix heeft informatie gedeeld over de meerprijs om een extra account mee te laten kijken, terwijl dat buitenshuis wordt gebruikt. In Nederland en België vraagt de dienst hier 3,99 euro per gebruiker voor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe kan ik Netflix blijven delen?

De betrouwbaarste manier om het Netflix-account zonder restricties te blijven gebruiken, is door gebruik te maken van een eigen VPN-server. Dit kan op meerdere manieren, maar bij alle manieren is enige kennis van computers aanbevolen. Zo kan men met een computer een eigen OpenVPN-server opzetten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op totaaltv.nl

Wat kost Netflix met 2 schermen?

Standaard: 13,49 euro (voorheen: 11,99 euro). Deze formule omvat Netflix op twee schermen tegelijk in HD-resolutie. Premium: 17,99 euro (voorheen: 15,99 euro). Deze formule omvat Netflix op vier schermen tegelijk in UHD-resolutie (4K).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Hoe Netflix account splitsen?

Log via je webbrowser in bij Netflix en kies het profiel dat je wilt afsplitsen naar een nieuw abonnement. Rechtsboven klik je vervolgens op je profiel, waarna je voor 'Account' kiest. Klik nu op het juiste profiel onder 'Profiel en ouderlijk toezicht' en selecteer de optie 'Dit profiel overbrengen'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nu.nl

Wat valt onder Netflix huishouden?

Een Netflix-huishouden is een verzameling Netflix-apparaten die zijn verbonden met het internet op de hoofdlocatie waar je Netflix kijkt. Een Netflix-huishouden kan worden ingesteld vanaf een tv.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.netflix.com

Hoe kun je Netflix kijken zonder te betalen?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Je kunt je registreren en gebruikmaken van alles wat Netflix biedt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.netflix.com

Is Netflix goedkoper via KPN?

KPN geeft bij dit abonnement vijf euro per maand korting op de losse prijs van het internetabonnement en een Netflix-abonnement. De korting wordt alleen berekend bij afname van het snelste internetabonnement via glasvezel en het Netflix standaard of premium-abonnement.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op totaaltv.nl

Is Netflix gratis bij Ziggo?

Kijk Netflix op je smartphone, tablet, smart-tv, laptop of streamingapparaat. Allemaal voor één lage prijs per maand. Abonnementen zijn er vanaf € 7,99 tot € 15,99 per maand. Je hebt verder geen bijkomende kosten of contracten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziggo.nl

Wat is het verschil tussen standaard en premium account Netflix?

Netflix abonnement 'Premium'

In tegenstelling tot het Basic en Standaard abonnement is het mogelijk om naast HD en Full HD ook films en series in Ultra HD te kijken. Kies je ervoor dit abonnement af te sluiten, dan kun je op vier schermen tegelijk Netflix streamen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op streamwijzer.nl

Wat is de boete van Netflix?

Abonnees moeten enkele euro's per maand extra betalen als anderen hun login gebruiken om buiten hun huishouden te streamen. Tijdens de proef in de Latijns-Amerikaanse landen kostte dat 3 dollar extra per maand. De prijzen en details over de toeslag in andere landen, zijn nog niet bekend.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Kan iemand anders op mijn Netflix?

Je Netflix-account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen in hetzelfde gezin kijken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Hoe zeg je gratis Netflix op?

Hiervoor ga je naar je account via het knopje rechtsboven, druk je op 'Account' en tik je onderaan op 'Lidmaatschap opzeggen'. De streamingdienst is maandelijks op te zeggen, waardoor je altijd nog enkele weken aan het abonnement 'vastzit'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe lang is Netflix gratis?

Je kan dertig dagen lang gratis alle series en films bekijken. De proefmaand staat gelijk aan een korting van €7,99, de prijs van het goedkoopste abonnement. Registreer je in een paar simpele stappen op Netflix.com en je krijgt gratis toegang tot alle mogelijkheden van de streamingdienst.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op acties.nl

Wie gebruikt mijn Netflix?

Je kunt nagaan welke series en films zijn gekeken via elk profiel binnen je account. Ga in een webbrowser naar de pagina Account. Open de instellingen van Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt bekijken. Open Kijkactiviteit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.netflix.com

Wat is het verschil tussen de Netflix abonnementen?

Zo is Basic het goedkoopste abonnement, maar kun je hier slechts met één scherm tegelijkertijd op kijken. En zo is Premium het duurste abonnement, maar kun je hiermee wel in 4K Ultra-HD naar series en films kijken. Welk abonnement je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeuren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lyc-bloch-serignan.fr

Wat is beter als Netflix?

Cinetree: kleinere producties met een filmselectie van experts – € 7,99 per maand. Arte: documentaires, concerten en andere culturele televisie – gratis. Crunchyroll: collectie van meer dan 1000 anime-titels – € 6,99 per maand. Viki: dramaseries uit Zuid-Korea, Japan, Taiwan en andere Aziatische landen – € 4,99 per ...

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Hoeveel kost Netflix voor 1 maand?

Het abonnement is dan ook zeer betaalbaar: 8,99 euro per maand. Standaard abonnement: hiermee kan je op 2 schermen tegelijk films en series kijken in HD-kwaliteit (1080p) voor € 13,49 per maand. Het Premium abonnement: hiermee kan je Netflix op 4 schermen tegelijk bekijken in 4K- of HDR-kwaliteit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op proximus.be