Is de iPhone 13 beter dan de 12?

De voornaamste reden waarom de iPhone 13 beter is dan de iPhone 12, is het verbeterde camerasysteem. Zo heeft de iPhone 13 grotere lenzen en verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor zijn foto's altijd scherp. Ook de batterijduur van de iPhone 13 is beter, deze gaat 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Wat is de beste iPhone op dit moment?

De beste iPhone van 2023

De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Welke camera is beter iPhone 12 Pro of iPhone 13?

Camera: De grootste verbeteringen zitten in de camera. Alle lenzen zijn verbeterd. De groothoekcamera in de iPhone 13 Pro laat meer licht door dankzij het grotere diafragma. De ultragroothoeklens heeft ook een groter diafragma, nieuwe autofocus en snellere sensoren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Is de iPhone 13 beter dan de 12 Pro?

Het grootste verschil tussen iPhone 13 Pro (Max) en iPhone 12 Pro (Max) is de ProMotion technologie in het scherm. Tijdens het scrollen of gamen ververst het scherm extra vaak: maximaal 120 keer per seconde. Hierdoor zien animaties er vloeiender uit en voelt je iPhone sneller aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is de iPhone 13 goed?

De iPhone 13-serie bestaat uit vier fantastische smartphones waarmee je nog vele jaren vooruit kunt. Voor de meeste mensen is met name het Pro-model zelfs behoorlijk overkill qua specificaties. Apps laden razendsnel, de camera presteert bovengemiddeld goed en de accu gaat langer mee dan ooit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

iPhone 13 vs iPhone 12 - Every Single Difference TESTED!

20 related questions found

Hoelang gaat de iPhone 13 nog mee?

Een iPhone is gemaakt om minimaal 5 jaar mee te gaan. Dit is aanzienlijk langer dan een Android toestel, dat doorgaans wordt gemaakt om maar zo'n 2 á 3 jaar mee te kunnen gaan. Maar let op: dit betekent niet dat je onbeperkt alle nieuwe software updates kunt laten uitvoeren. Wil jij een nieuwe iPhone kopen?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ipadleren.be

Wat is het verschil tussen de iPhone 12 en 13?

De iPhone 13 heeft een zuinigere chip en grotere accu. Hiermee gaat de iPhone 13 tot 1,5 uur langer mee op een volle batterij dan de iPhone 12. Daarnaast wordt de goedkoopste variant van de iPhone 13 nu met 128 GB aan opslag geleverd. Dat is twee keer zoveel als de 64 GB die de goedkoopste iPhone 12 aan boord heeft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vodafone.nl

Wat is er beter aan iPhone 13?

Apple iPhone 13 is een goed toestel, maar met iPhone 13 Pro heb je meer mogelijkheden. Zo zoom je met de telelens ver in zonder dat je foto's en video's minder scherp worden. Verder heeft het scherm dankzij ProMotion een hogere verversingssnelheid, waardoor animaties er vloeiender uitzien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is er anders aan de iPhone 13?

Ook nieuw: de A15 Bionic. Die maakt van de iPhone 13 de krachtigste smartphone die je op dit moment kunt kopen. Net als de A14 Bionic-chip heeft hij twee high-performance-cores en vier high-efficiency cores. De Neural Engine is verbeterd en voert liefst 15,8 biljoen berekeningen per seconde uit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Hoe duur wordt de iPhone 12 als de iPhone 13 uitkomt?

De gemiddelde prijs van een iPhone 12 gaat met € 175,- omlaag wanneer de iPhone 13 uitkomt. Als de iPhone 13 op de markt komt, zal de iPhone 12 zo'n € 675,- gaan kosten. Ook de iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max gaan € 100,- tot € 250,- omlaag in prijs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op phone-factory.nl

Heeft iPhone 13 goede camera?

Ook met de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max kun je ongelooflijk goed fotograferen. Net als bij zijn opvolger hebben de iPhones hetzelfde drievoudige camerasysteem, met groothoek, ultragroothoek en telelens.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is iPhone 13 Beter dan 11?

Conclusie. Apple iPhone 13 (mini) is een beter toestel dankzij de krachtigere A15 Chip, het scherpere en extra valbestendige OLED scherm, de betere camera's en 5G ondersteuning. Maakt dat je allemaal niet uit en hoef je niet het nieuwste, dan is iPhone 11 ook een goed toestel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is de camera van iPhone 13 goed?

De iPhone 13 en 13 mini halen 130 punten in de cameratest van DxOMark. Daarmee vallen ze net buiten de top 10 van de website. De kleuren worden geprezen, net als de snelle autofocus en de details in foto's die je schiet bij goed licht. Qua video is de iPhone 13 zelfs één van de beste smartphones op de markt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Is de iPhone 12 nog goed?

Review iPhone 12: onze conclusie

De iPhone 12 is een uitstekend, maar ook erg prijzig toestel. Het toestel is een stukje duurder dan voorganger iPhone 11. Toch vinden wij het de prijs meer dan waard, omdat er grote verschillen merkbaar zijn tussen de iPhone 11 en 12.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Welke iPhone maakt de mooiste foto's?

Op de vraag "welke iPhone heeft de beste camera?" is de Apple iPhone 14 Pro Max het antwoord. Dit toestel is voorzien van een geavanceerd triple camerasysteem (groothoek, ultragroothoek en telelens) met 6 keer optische zoom en 15 keer digitale zoom. Zo maak jij foto's en 4K-video's van de hoogste kwaliteit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dustin.nl

Wat is beter iPhone 13 of 14?

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13 en 14

Zo heeft de iPhone 14 een groter werkgeheugen (6 GB vs. 4GB), een grotere batterij (3.279 mAh vs. 3.227 mAh) en een nóg helderder display dan de iPhone 13. Verder zijn de camerasensoren van de iPhone 14 lichtsterker, waardoor ze beter presteren bij weinig licht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Welke iPhone is het beste 12 of 13?

Nu we de specificaties van de iPhone 13 met die van de iPhone 12 vergeleken hebben, komen we tot de conclusie dat de iPhone 13 voor veel mensen de betere keuze is. Het prijsverschil is slechts €100 en de langere accuduur en de verbeterde camera zijn voor ons wel het extra geld waard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Is de iPhone 14 zijn geld waard?

De iPhone 14 Pro is een van de beste smartphones op dit moment. Je kunt er bijna alles mee doen wat je wil. Toch kan het beter zijn om misschien wel te wachten op de opvolger: de iPhone 15 Ultra.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op onemorething.nl

Hoeveel geld kost een iPhone 13?

iPhone 13 prijs per opslagcapaciteit

iPhone 13 met 128 GB: € 909. iPhone 13 met 256 GB: € 1029. iPhone 13 met 512 GB: € 1259.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Waarom iPhone 13 duurder geworden?

Volgens onze bronnen bij enkele mobiele providers ontstaat er op korte termijn een zorgwekkende schaarste aan iPhones. De tekorten zullen als eerste ontstaan bij de iPhone 13, maar ook andere modellen ontspringen de dans waarschijnlijk niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is de iPhone 13 al goedkoper?

Dit is ook meteen het enige moment waarop Apple met prijsverlagingen strooit. Pas in september zullen de iPhone 14 en iPhone 14 Plus bij Apple goedkoper worden. Ook de iPhone 13 en iPhone SE worden dan waarschijnlijk in prijs verlaagd. Vaak gaat het om zo'n honderd euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is iPhone 14 beter dan iPhone 12?

De iPhone 14 heeft de nieuwere en daardoor iets betere camera's. Met een iets betere sensor, beeldstabilisatie en de Photonic Engine heeft de refurbished iPhone 14 de beste kaarten in huis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.be

Waarom de iPhone 12?

De iPhone 12 is een flinke verbetering ten opzichte van de iPhone 11. Zo heeft het instapmodel nu een oled-scherm en zijn de randen van het toestel een stuk dunner. Bovendien beschikt het toestel over 5G. Zoals we in onze review van de iPhone 12 schreven: de nieuwe standaard legt de lat ongelooflijk hoog.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Is 80% batterij goed?

Als je batterijpercentage op 80% zit, functioneert alles dus nog steeds zonder prestatieverlies. Denk er wel aan dat vooral bij oudere modellen een perfect functionerende batterij natuurlijk niet dezelfde prestaties levert als die van een nieuwer model.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op swappie.com