Kan je in een keer naar Bali vliegen?

Helaas gaan er vanuit Nederland geen rechtstreekse vluchten naar Bali. Je hebt dus altijd ergens een overstap. Vanaf Amsterdam Schiphol kun je met bijvoorbeeld KLM en Singapore Airlines naar Bali vliegen. Je kunt ook met Geruda Indonesia, Emirates of Malaysia Airlines vliegen naar Bali.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op skyscanner.nl

Hoe lang vliegen naar Bali met KLM?

Om van Amsterdam naar Bali te vliegen is KLM de meest logische keuze. De snelste en goedkoopste rechtstreekse vlucht naar Bali vertrekt dagelijks om 20:55 uur weg van Amsterdam Schiphol en komt de volgende dag aan om 19:20 uur lokale tijd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op amsterdambali.nl

Hoe vliegt KLM naar Bali?

KLM vliegt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf Amsterdam naar Bali. KLM voert de dienst uit met een van de nieuwste vliegtuigen, namelijk de Boeing 777-300. Omdat de afstand voor een directe vlucht te groot is moet je rekenen op 1 tussenstop in Azie. Doorgaans op Singapore of Kuala Lumpur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op surprisetickets.nl

Hoe lang duurt de vlucht naar Bali?

Bali is één van de bekendste eilanden van Indonesië en je kunt hier geweldig goed vakantie vieren. Maar voordat het zo ver is, heb je nog een aardig stuk vliegen voor de boeg. De vliegtijd naar Bali is ongeveer 16 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op corendon.nl

Hoe vlieg je het goedkoopst naar Bali?

Het goedkoopste ticket naar Bali vanuit Nederland , dat in de afgelopen 72 uur bij KAYAK werd gevonden kostte € 620. De populairste route is vanuit Amsterdam Schiphol naar Ngurah Rai en het goedkoopste vliegticket voor een retour dat in de afgelopen 72 uur voor deze route is gevonden, was € 620.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kayak.nl

1000 Euro in Nederland VS 1000 Euro in Bali

32 related questions found

Wat is de beste tijd om naar Bali te gaan?

De beste reistijd voor Bali is april tot oktober. In juli en augustus is het heel druk op Bali. Dan is het verstandig om hotels en rondreizen ruim van tevoren te boeken. Van november tot maart kan er meer regen vallen, maar dat is echter nooit de gehele dag.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bestofasia.nl

Welke dag goedkoopste vliegtickets Bali?

Samengevat ben je volgens onze data het goedkoopst uit als je vliegt op een woensdag of donderdag in mei. Je boekt de aantrekkelijkste tarieven voor Bali in augustus. De maand oktober is ook nog erg voordelig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cheaptickets.be

Waarom vluchten Bali zo duur?

Goedkoopste maanden om te vliegen naar Bali

Het hoogseizoen op Bali valt in de zomermaanden. Juli is daarom de duurste maand om te vliegen en november is de goedkoopste maand. Eigenlijk zijn dus alle wintermaanden het goedkoopst om te vliegen en de zomermaanden het duurste.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op reisjunk.nl

Is Bali duur?

Is Bali een duur eiland? De prijzen van basisproducten in Bali zijn lager dan in Nederland. Je moet 1.84 keer minder betalen om te winkelen in Bali dan in Nederland. De gemiddelde accommodatie kost in Bali bereik van: 7.40 EUR (109,000 IDR) in Hostel tot 49 EUR (729,000 IDR) in 3 sterren hotel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hikersbay.com

Hoe lang duurt een jetlag Bali?

Voor een volledige aanpassing ben je ongeveer een halve dag per uur tijdsverschil westwaarts kwijt, of één dag per uur tijdsverschil oostwaarts. Dus na een vlucht naar Nederland vanuit Bali duurt het ongeveer drie dagen voor je lichaam hier volledig hersteld is [3,13].

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fit.nl

Wat kost een ticket naar Bali?

Een goede prijs voor een vliegticket Bali ligt rond de €550 en €675, in het laagseizoen. Je hebt dan een directe vlucht of een vlucht met een korte overstaptijd van +/- 4 uur. In het hoogseizoen stijgen de prijzen enorm en betaal je al snel €750 of meer voor een retourtje Bali.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bali-vakantie.nl

Wat moet je gezien hebben in Bali?

12 Leukste Dingen om te Doen op Bali, Indonesië
  • Tegalalang rijstterrassen. ...
  • Sekumpul-watervallen. ...
  • Bezoek Diamond Beach. ...
  • Verken het paradijs Gili Air. ...
  • Verblijf bij een lokale familie. ...
  • Zonsopkomst in Munduk. ...
  • Monkey Forest in Ubud. ...
  • Doen op Bali: Kelingking Nusa Penida.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op saltinourhair.com

Hoe ver Bali vliegen?

Héél lang. Bali ligt namelijk ruim 10.000 kilometer verwijderd van Nederland en dat betekent dat je minstens 16 uur onderweg bent. In theorie zou dit qua afstand maar 12 uur moeten duren maar vrijwel alle airlines die naar Bali vliegen maken minstens 1 overstap.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op inhetvliegtuig.nl

Is PCR test nodig voor Bali?

Reizigers die COVID-19 gerelateerde symptomen hebben en/of tijdens de gezondheidscontrole een lichaamstemperatuur hebben die hoger is dan 37,5 graden Celsius, moeten een PCR-test laten doen op de luchthaven en wachten op de uitslag. Na ontvangst van een negatief PCR-testresultaat mag de reiziger zijn reis voortzetten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nederlandwereldwijd.nl

Hoe lang is het vliegen naar Hawaii?

Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Honolulu vanwege de lange route en daardoor bedraagt de reisduur circa 16 uur. Afhankelijk van de zomer/wintertijd is het 11 à 12 uur uur vroeger in Hawaii.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vliegennaar.nl

Hoeveel uur van te voren op vliegveld Bali?

Vliegveld Denpasar inchecken

Zorg dat je in ieder geval twee uur voor vertrek aanwezig bent voor internationale vluchten. Gedurende drukke periodes wordt geadviseerd eerder aanwezig te zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op skyscanner.nl

Kan je in Bali met euro betalen?

Kun je met euro's betalen op Bali? Op Bali kun je niet met euro's betalen. Je zult dus óf je euro's moeten omwisselen, of Indonesische Roepia moeten pinnen. Houdt er rekening mee dat je, als je euro's op je bankrekening uit de muur wilt halen als roepia, er wisselkoerskosten betaald moeten worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wise.com

Hoeveel moet je afdingen in Bali?

Afdingen is op Bali heel gewoon, blijf vooral vriendelijk tegen de mensen, met lachen komt u een heel eind. Op plaatsen waar veel toeristen komen is de vraagprijs hoog en moet u zeker sterk afdingen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op balitravel.nl

Waarom gaat iedereen naar Bali?

De gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen op het eiland is zeker een van de redenen waarom Bali zo fijn is. Veel van de Balinezen zijn spontaan en vertellen je graag over hun eigen leven. Je zult merken dat de cultuur heel anders is op Bali dan op de andere Indonesische eilanden: er wonen namelijk veel Hindoes.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op riksjatravel.nl

Welke vaccinaties heb ik nodig voor Bali?

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Bali aangeraden: vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht). Als je geen mazelen of een vaccinatie tegen mazelen hebt gehad, wordt een BMR inenting aanbevolen voor Bali.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vaccinatiesopreis.nl

Hoe lang van te voren tickets boeken?

De grootste kans op een goedkoop ticket heb je door zo'n 4 tot 3 maanden voor vertrek te boeken. Wie pas later zin krijgt er even uit te vliegen doet er goed aan 8 tot 5 weken voor vertrek een vliegticket te boeken, dan komen de 'bodemtarieven' in zicht. De goedkoopste vluchten boek je gemiddeld 8 weken van tevoren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op anwb.nl

Hoe laat zijn vluchten het goedkoopst?

Tip 5: Boek vooral op dinsdagmiddag je vliegtickets

Airlines starten hun promoties vaak op maandag, concurrenten spelen hier pas iets later op in. Gevolg is dat op dinsdagmiddag rond 15.00 je de goedkoopste vliegtickets kan scoren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op weflycheap.nl

Welke dagen zijn vliegtickets het duurst?

Vlucht boeken naar een Europese bestemming? Dan doe je er goed aan deze op vrijdag of maandag te boeken. Zondag kun je beter vermijden; dit is de duurste boekdag. Boek gemiddeld 58 dagen voor vertrek, dan ben je gemiddeld het goedkoopst uit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cheaptickets.be

Welke maand zijn vluchten het goedkoopst?

Hoef je geen rekening te houden met schoolvakanties dan kun je heel wat geld besparen op je vliegticket en accommodatie. Wat is nou de goedkoopste maand om op vakantie te gaan? In het algemeen blijkt dat november te zijn. Vliegtickets zijn dan gemiddeld zo'n vijftien tot twintig procent goedkoper.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zoover.nl