Heeft Swarovski geld terug?

Bij Swarovski is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. U kunt uw Online bestelling tot 30 dagen na ontvangst retourneren (met uitzondering van Creators Lab producten, geschenkbonnen en uit de verpakking gehaalde Swarovski mondkapjes (om hygiënische redenen)).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op swarovski.com

Is Swarovski geld waard?

De waarde van uw kristallen beeldjes is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder vraag en aanbod, de zeldzaamheid en de kwaliteit. Verder is uw Swarovski ook meer waard wanneer u de originele verpakking nog in handen heeft en wanneer u de certificaten van echtheid heeft bewaard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op feddema.nl

Wat valt onder garantie Swarovski?

Swarovski biedt een wettelijke garantie op productie- en materiaalfouten in echte Swarovski producten die zijn gekocht in de eigen winkels van Swarovski (ook online) of bij geautoriseerde Swarovski retailers. Het garantiebeleid is op ieder gewenst moment te vinden onder Klantenservice op www.swarovski.com.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op swarovski.com

Hoelang heb je garantie op Swarovski?

Swarovski sieraden

U heeft één jaar garantie op sieraden van Swarovski.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op trendjuwelier.nl

Hoe kun je zien of het echt Swarovski is?

Alle echte Swarovski-producten vanaf 1989 zijn voorzien van het lasergeëtst zwanenlogo van Swarovski. Daarvoor hadden stukken soms een ander logo en in sommige gevallen was het nauwelijks zichtbaar en zeer moeilijk te vinden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op catawiki.com

Is Swarovski Jewelry Worth It? It Totally...

21 related questions found

Hoeveel kost 1 Swarovski steentje?

Gold Swarovski Tandkristal plaatsen: vanaf €25,- Een Gold Swarovski tandkristal is een mooi steentje van echt goud dat op uw tand wordt bevestigd. De kristallen zijn gemaakt door de Oostenrijkse firma Swarovski. Vooraf wordt besproken op welke tand u het kristal wilt hebben.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mooiesmile.nl

Is Swarovski een goed merk?

Over Swarovski

Hun producten zijn niet goedkoop, maar ze staan bekend om de hoge kwaliteit kristal die ze gebruiken. Het bedrijf heeft vooral naam gemaakt met hun hoge kwaliteit juwelen, maar ze verkopen ook horloges, accessoires en spullen om je huis te decoreren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nederlandreview.nl

Kan je Swarovski ruilen?

Kan ik mijn aankoop omruilen? Het is niet mogelijk om geretourneerde producten te vervangen of om te ruilen. Ongewenste artikelen moeten volgens ons retourbeleid worden geretourneerd. Plaats een nieuwe online bestelling voor het juiste product.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op swarovski.com

Hoe lang garantie op sieraad?

Koper of fabrikant kiest garantievoorwaarden zelf

Het korte antwoord is: nee. 'Er zijn geen aparte garantieregels voor sieraden of voor wat dan ook,' zegt een woordvoerder van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Hoe weet je of je garantie hebt?

De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijksoverheid.nl

Wat valt niet onder garantie?

Wel kunnen we aangeven wat niet onder de garantie valt: Schade veroorzaakt door drukken, stoten, water, verkleuring, algemene slijtage, rolslijtage en dergelijke schade hoort te onstaan als je het product gebruikt. Het valt dan ook niet onder de garantie. Minder bekende, algemene zaken kunnen verschillen per product.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op warentuin.nl

Wat valt wel en niet onder garantie?

Het moet echt gaan om een gebrek. Met andere woorden: het onderdeel is kapot en het voldoet niet meer aan de norm die de fabrikant heeft voorgeschreven. Bij slijtage van een onderdeel dat nog binnen de norm valt, is er geen sprake van een gebrek. Uitzonderingen op de garantie zijn ruiten, radio, banden en accessoires.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bovag.nl

Hoe werkt garantie?

Bij verkopers- of fabrieksgarantie staat in de voorwaarden hoe lang deze verkopersgarantie of fabrieksgarantie duurt. Meestal een bepaald aantal jaar. De verkoper of fabrikant belooft daarmee dat het product voor die tijd goed werkt. En dat hij het oplost als het product eerder stuk gaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consuwijzer.nl

Is Swarovski een edelsteen?

Het grote verschil is dat de diamant een natuurlijke edelsteen is, terwijl een zirkonia kunstmatig gemaakt is. Kunstmatige kristallen zoals onder andere Swarovski Crystal, zijn minder kostbaar dan diamanten of andere edelstenen, simpelweg omdat ze minder zeldzaam zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op schitterenderingen.nl

Is Swarovski een diamant?

Swarovski Zirconia is geen synthetische diamant, maar het is algemeen bekend als een diamantimitatie. Het verschil tussen de twee ligt in hun chemische eigenschappen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bluerings.eu

Kun je douchen met Swarovski?

Daarom is het aan te raden om je sieraden af te doen wanneer je in contact komt met deze producten, bijvoorbeeld tijdens het werk, sporten, schoonmaken en bij het zwemmen. Ook raden we je af om je sieraden te dragen tijdens het slapen en douchen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op brandfield.nl

Wat als verkoper garantie niet nakomt?

Lukt het de verkoper niet om te repareren of te vervangen binnen een redelijke tijd, dan kun je de koop ongedaan maken. Vraag dan je geld terug. Wil je het product houden, dan kun je ook een beroep doen op prijsvermindering. De verkoper moet dan een deel van het aankoopbedrag aan je teruggeven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Is 2 jaar garantie verplicht?

Op grond van de EU-wetgeving moet u de consument minstens 2 jaar garantie bieden. Dit is de wettelijke garantie die de consument kan inroepen als producten niet goed werken of niet overeenkomen met de beschrijving. Maar in sommige landen geldt een langere garantieperiode vanwege nationale wetgeving.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op europa.eu

Heb ik garantie op een tweedehands product?

Heb ik recht op garantie als ik een product tweedehands heb gekocht/cadeau heb gekregen? Ja, dat heb je. Wanneer je een product cadeau hebt gekregen, tweedehands hebt gekocht, of bijvoorbeeld hebt geruild op een veiling of marktplaats, dan neem je ook de bijbehorende rechten en plichten van die aankoop over.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thuiswinkel.org

Kan je sieraden retourneren?

Juweliers vinden ruilen meestal geen probleem, maar geven liever een tegoedbon dan dat ze geld terugbetalen. Een uitzondering is de aankoop die via internet wordt gedaan. In dat geval heeft de consument wél het recht het product terug te sturen; hiervoor geldt een wettelijke termijn van 14 dagen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ondernemers.fgz.nl

Kan je afgeprijsde artikelen terugbrengen?

-Afgeprijsde artikelen: Ook deze moeten gewoon retour genomen worden door de webwinkel. Vaak zie je bij fysieke winkels wel eens bij kortingsartikelen dat dat niet mag, maar retourneren is in een “stenen winkel” dan ook geen wettelijk vastgelegd recht, maar een service.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ictrecht.nl

Hoe lang mag je iets terugbrengen?

Omdat u het product van te voren niet goed kunt beoordelen, heeft u bij koop op afstand een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen de termijn kunt u laten weten dat u het product wilt retourneren en u krijgt dan binnen 14 dagen uw geld terug, ook de bezorgkosten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op das.nl

Wat is beter zirkonia of Swarovski?

Verschil tussen zirkonia kristal en Swarovski kristal? daar zit geen verschil in…. Het is een andere benaming voor hetzelfde product. Swarovski kristallen zijn in feite niets anders dan kwalitatief hoogwaardige Zirkonia's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op trendjuwelier.nl

Is Swarovski van zilver?

Ondertussen is Swarovski een begrip geworden. Het bijzondere glas wordt gemaakt van kwartszand, frisdrank, potas (een zoutmengsel met kaliumcarbonaat als hoofdingrediënt) en andere bestanddelen, die versmolten worden bij hoge hitte. Sinds 2012 is Swarovski glas loodvrij.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zilver.nl

Wat is duurder zirkonia of Swarovski?

Er zijn ook zirkonia kralen, dat is wel een duidelijk duurdere kraal dan bijvoorbeeld glas of Swarovski kralen, maar dan is de reflectie natuurlijk ook superieur. Maar als steen om te zetten, is zirkonia heel gewoontjes. Ze worden ook met handenvol verwerkt in Chinese sieraden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op armande.net