Waarom geen Xiaomi kopen?

De populariteit van Xiaomi groeide de afgelopen tijd snel op de smartphonemarkt. Het Chinese merk speelde het beste in op de val van het eveneens Chinese Huawei. Dat bedrijf kwam onder meer door zorgen over veiligheid en spionage op een zwarte lijst van de VS te staan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Is Xiaomi te vertrouwen?

Xiaomi voldoet volledig aan de vereisten van de AVG, inclusief de opslag, het verwerken en de overdracht van persoonlijke gegevens. Het naleven van deze vereisten is van toepassing op alle Xiaomi apparaten, -systemen, -apps en -services.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Wat is beter Xiaomi of Oppo?

Conclusie. Beide merken zijn vergelijkbaar in prijs en prestaties. Maar OPPO is over het algemeen iets prijziger, daar krijg je wel een iets mooier design en iets betere lenzen voor terug. Xiaomi is op zijn beurt dan weer iets scherper in prestaties (zoals accu).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op simyo.nl

Is Xiaomi smartphone goed?

De beste Xiaomi-telefoons worden vaak gezien als goedkopere alternatieven voor topmerken als Samsung en Apple. Hoewel het merk misschien niet zo algemeen bekend is, heeft Xiaomi bewezen dat het zich kan meten met die grote namen op vlak van bouwkwaliteit en camera's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op global.techradar.com

Is Xiaomi beter dan Samsung?

Alles heeft met prijskwaliteit verhouding te maken. Het is een feit dat de Samsung S-serie tot de topmodellen behoort. Deze toestellen beschikken over een uitstekende processor, goede fotocamera's en interessante specificaties. De meeste Xiaomi toestellen zijn lager van kwaliteit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidtoestel.nl

Why You Should NOT Buy Xiaomi Phones!

35 related questions found

Hoelang gaat een Xiaomi mee?

De Mobiele telefoons gaan gemiddeld vijf jaar mee. Om preciezer te zijn: een Android vier jaar en een iPhone 6 jaar. De fabrikanten hebben een korte periode om de smartphone te produceren. Er zit veel stress achter de productie omdat je zo snel mogelijk met de nieuwste technologieën op de markt moet komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Hoe lang gaat een Xiaomi mee?

Xiaomi en Oppo

De fabrikanten die achter deze merken staan gebruiken goedkopere onderdelen die minder lang meegaan. Levensduur: 2 tot 3,5 jaar. Sommige modellen zijn na anderhalf jaar al aan vervanging toe.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidtoestel.nl

Waar staat Xiaomi om bekend?

Het Chinese Xiaomi staat bekend om kwalitatief goede telefoons voor een scherpe prijs. Twijfel je welk Xiaomi toestel je wil kopen, wil je weten hoe je jouw Xiaomi smartphone reset of zoek je hulp bij het overstappen naar je nieuwe Xiaomi telefoon?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Heeft Xiaomi Google?

Chinese Xiaomi-telefoons komen doorgaans met Aziatische software, die geen Google-apps en Nederlandse taal bevat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat is de beste betaalbare telefoon?

De nummer 1 en tevens het beste toestel in deze top 6 beste smartphones onder 200 euro is de Samsung Galaxy A13. Samsung is niet alleen de aanvoerder van deze lijst, maar staat ook bovenaan de allerbeste Android smartphones van nu koopgids met de Samsung Galaxy S23 Ultra.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Waarom geen Huawei meer te koop?

Huawei komt in mei 2019 op de zwarte handelslijst van de Verenigde Staten te staan. Oorzaak: de Chinezen worden verdacht van spionage. Amerikaanse bedrijven mogen daardoor geen zaken meer doen met firma's uit het land van Xi Jinping. Dat was een flinke klap voor Huawei.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Is Xiaomi hetzelfde als Huawei?

Dit moet je over Xiaomi en Huawei weten

Xiaomi is een opkomend smartphonemerk dat in 2016 is opgericht. In het begin produceerden ze voornamelijk smartphones met het Android besturingssysteem. Nu zijn er ook vele andere producten van Xiaomi verkrijgbaar. Huawei is en 1987 opgericht en hiermee een stuk ouder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidtoestel.nl

Is Oppo van Huawei?

Oppo was in 2020 de op vijf na grootste mobiele telefoonfabrikant, direct na Huawei. Oppo is een dochteronderneming van BBK Electronics samen met Realme en Vivo. OnePlus is eigendom van Oppo zelf.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Heeft Xiaomi Android?

Deze interface is gebouwd boven op Android 13. De Redmi Note 12 Pro en Pro+ draaien nog op Android 12, weliswaar met MIUI 14 erbovenop, maar het is nog steeds Android 12. Het is fijn dat Xiaomi ons heeft verteld dat het de toestellen vier jaar lang voorziet van updates.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Hoe lang krijgt Xiaomi updates?

Xiaomi en Poco blijven vaag

Het garandeert minimaal twee jaar software-ondersteuning vanaf het moment dat een toestel op de markt komt. Het is echter niet altijd duidelijk of een goedkope smartphone als de Xiaomi Redmi Note 11 Pro alleen beveiligingsupdates krijgt of ook nieuwe versies van Android.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Is Xiaomi een Android?

De smartphones van Xiaomi draaien op Android in combinatie met de MIUI-schil van Xiaomi. Deze softwareschil wijkt visueel en qua features flink af van stock-Android, oftewel de standaard Android-versie. Xiaomi voegt veel extra apps en features toe, wat een deel van de gebruikers fijn vindt en een ander deel minder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Welke Xiaomi moet ik kopen?

Wat is de beste Xiaomi? De beste Xiaomi is momenteel de Xiaomi 12. De 12-serie heeft verreweg de beste camera's en batterijen. De Xiaomi 12 heeft een 6.28-inch oled-scherm en een verversingssnelheid van 120 Hz.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Hoe spreek je uit Xiaomi?

Er is heel wat onduidelijkheid over de uitspraak van Xiaomi. Je spreekt Xiaomi uit als “sjau-mi” en dus niet als “ksji-a-o-mi”.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op proximus.be

Welke Xiaomi telefoon kopen?

De 4 beste Xiaomi telefoons
  • De beste Xiaomi telefoon voor 2023. Je kunt uit een heleboel Xiaomi telefoons kiezen. ...
  • Xiaomi 12. De Xiaomi 12 kwam uit in maart 2022 en is een echte alleskunner. ...
  • Xiaomi 12 Pro. De Xiaomi 12 is een heel goede Xiaomi telefoon. ...
  • Xiaomi 12T. ...
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Kan een Xiaomi tegen water?

Volgens Xiaomi kan je er gerust mee zwemmen in open water, al raden we daar toch aan voorzichtig mee te zijn gezien de 5 ATM waterdichtheidsgraad. Dat betekent dat het horloge gevoelig kan reageren op te koud of warm water en je moet er zeker niet mee gaan duiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op techpulse.be

Wat is het verschil tussen de Xiaomi Mi en Redmi?

Smartphones uit de Redmi-serie zijn altijd afgeleid van toestellen uit de Mi-serie. De Redmi toestellen komen dan ook vier tot zes maanden later op de markt. Het gaat hier om goedkoper geprijsde telefoons, maar nog steeds van een mooie kwaliteit. Dit is het grootste verschil Xiaomi Mi en Redmi: de USB type c poort.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidtoestel.nl

Welk besturingssysteem heeft Xiaomi?

De toestellen van Xiaomi gebruiken allemaal Android als besturingssysteem.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op belsimpel.nl

Welk merk telefoon gaat het langst mee?

De telefoon met de beste accuduur is de Motorola Moto G7 Power. Hij gaat zelfs twee keer zo lang mee als een gemiddelde smartphone! Dat hij zo lang mee gaat komt door zijn grote 5000mAh-accu en zuinige, maar weinig krachtige, chip van Qualcomm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 2x2.nl

Welke Android versie is verouderd?

Open de app Instellingen op je telefoon. Android-versie. Zoek je Android-versie, Android-beveiligingsupdate en buildnummer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Hoe lang zit je gemiddeld op je telefoon?

Nederlanders besteden 5,5 uur per dag achter een scherm. Drie uur en 9 minuten worden aan een computer- of tabletscherm gespendeerd. De mobiele telefoon krijgt gemiddeld 2 uur en 21 minuten aandacht per dag. Daarmee blijft Nederland ver achter bij het wereldwijde gemiddelde van 7 uur schermtijd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op marketingfacts.nl