Waarom is Eva Jinek afwezig?

Eva Jinek (44) is de komende dagen niet te zien met haar talkshow op RTL 4. De presentatrice heeft corona en gaat in isolatie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

Wat is er mis met Eva Jinek?

Eva Jinek (44) heeft het dinsdagavond in haar eigen talkshow 'Jinek' te kwaad gekregen tijdens een gesprek over pleegzorg. Als tafelgast Lily Monori van Dijken een dagboek voorleest dat haar pleegmoeder vroeger heeft bijgehouden, kan Eva haar tranen niet bedwingen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlboulevard.nl

Waarom is Jinek niet meer op tv?

De kijkcijfers van Jinek zijn de laatste maanden niet om over naar huis te schrijven. Het praatprogramma blijkt geen partij voor concurrenten als De avondshow en Vandaag inside. Dat de SBS-mannen al weken openlijk suggereren dat het helemaal niet goed gaat met Eva's show helpt ook niet mee.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op televizier.nl

Waarom is Eva niet bij Jinek?

Eva Jinek (44) kan de komende dagen haar RTL 4-talkshow 'Jinek' niet presenteren. De presentatrice is geveld door corona, zo laat ze weten op Instagram. Beau van Erven Dorens (51) zal haar vervangen. 'Helemaal klaar voor een nieuwe week, héél veel zin in de gasten die ik zou ontvangen…

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlboulevard.nl

Waarom is Jinek er vandaag niet?

Vanavond presenteert niet Eva Jinek (43) zelf haar dagelijkse talkshow, maar haar collega Humberto Tan (56). De presentatrice heeft een zware keelontsteking te pakken en moet daarom verstek laten gaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlboulevard.nl

Waarom was John zijn beveiligingsteam niet op de hoogte van de dreiging? | JINEK | RTL Talkshow

38 related questions found

Wat is het vermogen van Eva Jinek?

Het lijkt er steeds meer op dat Eva Jinek en haar werkgever RTL 4 zich in een impasse bevinden wat betreft haar vorstelijke salaris. Momenteel verdient ze nog 1,2 miljoen euro per jaar, maar zelfs haar zendercollega Bridget Maasland geeft nu aan dat dit vanwege de ingestorte kijkcijfers niet langer haalbaar is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediacourant.nl

Waar komt Eva Jinek vandaag?

Iedere werkdag rond 22.00 uur bij RTL4. Wil je een uitzending bijwonen? Dat kan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op evajinek.nl

Waarom zit Humberto op de plek van Jinek?

Eva Jinek (43) is nog steeds te ziek om haar talkshow te kunnen presenteren. Hierdoor zal Humberto Tan (56) ook vanavond weer haar plaats innemen. Dit maakte de presentator zondagavond zelf bekend aan het einde van zijn eigen talkshow.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtl.nl

Is Jinek weer zwanger?

Eind februari deelde Eva Jinek het blije nieuws dat ze in verwachting is. De presentatrice had vervolgens vakantie van haar talkshow, maar kondigt vandaag (met een stralende foto!) op Instagram aan dat ze vanavond weer op de buis te zien is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jan-magazine.nl

Waarom wordt Jinek gepresenteerd door Beau?

Beau van Erven Dorens, Renze Klamer, Eva Jinek en Humberto Tan mogen zichzelf RTL-talkshow-gezicht noemen, maar blijkbaar komt daar nog een gezicht bij. Bedoeld voor de zomerperiode, als de andere presentatoren met vakantie zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op metronieuws.nl

Is Jinek weg bij RTL?

Eva Jinek zorgt voor een grote verrassing: na haar seizoensfinale van vanavond keert ze op 1 mei alweer terug, veel sneller dan we van haar gewend zijn. “En dan in 2024 terug naar de NPO?” Gekopieërd!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediacourant.nl

Is Eva Jinek zwanger van tweede kind?

Jinek (44) is zwanger van haar tweede kindje.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op metronieuws.nl

Wie vervangt Eva Jinek?

Met videoHumberto Tan gaat in september de zwangere Eva Jinek vervangen. Dat nieuws maakte hij vrijdagavond zelf bekend in HLF8, waar hij bij Johnny de Mol aan tafel zat. 'Ik ga nog gewoon door'. Vorige week werd duidelijk dat Humberto Tan moest stoppen met zijn eigen talkshow op de zaterdagavond.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

Wie is de sidekick van Eva Jinek?

Roelof Hemmen (59) is pas sinds dit seizoen de vaste sidekick van Eva Jinek, maar inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de talkshow. Op zijn geheel eigen wijze duidt hij elke avond in 'Jinek' het nieuws. Dat hij vanavond ineens niet te zien is, zorgt dan ook voor de nodige vraagtekens.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlboulevard.nl

Heeft Jinek een man?

Presentatrice Eva Jinek is dolgelukkig met haar vriend Dexter en zoontje Pax. Terwijl we Eva dagelijks op tv zien, blijft haar partner meestal buiten de schijnwerpers.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vriendin.nl

Heeft Jinek een kind?

Dat was zijn reactie op de zwangerschap van Eva Jinek. Haar tweede kind scheelt straks vijf jaar met haar eerste zoon Pax.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Is Eva Jinek weer zwanger 2023?

Eva Jinek (44) is blij dat eindelijk iedereen weet dat ze in verwachting is. "Ik was zo mijn buik in aan het houden al die maanden", vertelt ze vrijdagavond in haar talkshow 'Jinek'. Vrijdagmiddag maakt de presentatrice via Instagram en heugelijke nieuws bekend met een jeugdfoto van zichzelf en haar broer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtl.nl

Hoe oud is Pax?

Af en toe vertelt ze wat over de 3-jarige Pax en haar rol als moeder. Of deelt ze, zoals vandaag, een zeldzaam fotootje van de kleine man.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtl.nl

Kan Eva Jinek Tsjechisch?

Vooral Nederlands, maar ook Amerikaans en Tsjechisch.”

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

Heeft Eva Jinek een haarstuk?

Veel bekende nederlandse vrouwen dragen een haarstuk (Linda de Mol, Eva Jinek en Beyonce) omdat het een natuurlijke uitstraling heeft en het lijkt net of het echt haar is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op purehairextensions.nl

Wie vervangt Humberto Tan?

Tan is tot halverwege april de talkshowhost op zaterdag en zondag. Vanaf 16 april neemt Renze Klamer het stokje over en is het praatprogramma alleen nog op zondag te zien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op broadcastmagazine.nl

Is Jinek Tsjechisch?

Eva Jinek werd in Tulsa (Oklahoma) geboren. Haar ouders waren Tsjechische immigranten, die eerst naar Nederland vluchtten en zich later in Amerika vestigden. Door die familiegeschiedenis is Jinek 'reëler' over de vluchtelingenproblematiek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nd.nl

Wat verdien je als gast in een talkshow?

Als iemand het waard was, was hij het wel.” De bedragen lopen volgens de mediaverslaggever uiteen van driehonderdvijftig euro tot tweeduizend euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op veronicasuperguide.nl

Hoelang is Eva Jinek zwanger?

Op 6 september werd zoon Pax Valentijn geboren. In haar eigen show blikte de presentatrice terug op de bevalling en de tijd erna. Eva beviel met 39 weken via een ongeplande keizersnede, een heftige buikoperatie waarna ze wekenlang nauwelijks kon lopen en haar baby kon optillen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl