Wat draag je op een grijze broek dames?

Om altijd iets te hebben om te combineren met je grijze broeken is het goed om te zorgen dat je wat basics in huis hebt. T-shirts, polo's en overhemden in het zwart, wit en donkerblauw zijn altijd goed om te hebben. Op deze manier heb je altijd voldoende opties om een casual outfit samen te stellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.berden-fashion.nl

Welke kleur past bij grijze broek dames?

Kleuren om te combineren met een grijze broek

De beste tinten om te combineren met een grijze broek zijn: zwart, lichtblauw, marineblauw en rood zoals granaat of bordeaux. Neutrale kleuren, zoals wit of beige, passen ook heel goed bij donkergrijs wanneer je er elegant uit wilt zien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op divainparfums.nl

Welke kleuren passen bij grijze kleding?

Ook met neutrale kleuren goed te combineren. Met natuurlijke tinten, zoals kaki en donkergeel, ontstaat een elegant geheel. Het wordt spannend met felle kleuren, bijvoorbeeld rood, lila of rijk groen. Voor expressieve outfits voegen patroonprints en grafische prints een beetje meer variatie toe aan uw grijze outfit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op peterhahn.nl

Wat past er op een geruite broek?

Met de geruite broek kun je voor verschillende stijlen gaan. Draag 'm casual met een leuke trui en een paar sneakers of kleed 'm op met een blouse, blazer en een paar pumps of enkellaarsjes met hak. Ook stoere botjes staan er leuk onder. Verwerk er je eigen stijl in, maar let op met verschillende prints.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.be

Welk hemd op geruite broek?

Wie zijn geruite broek op een coole en ongedwongen manier wil combineren, kan het beste ruwe blikvangers gebruiken. Dit kan - zoals hier in het voorbeeld - een stoere leren jas of een spijkerjasje zijn. Daarbij past een eenvoudig basic-shirt het beste, omdat broek en jas reeds sterk opvallen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op street-one.be

Hoe draag je een grijze broek? Hoe combineer je een grijze broek?

20 related questions found

Welke kleur hemd op grijze broek?

Een wit of lichtblauw overhemd kun je zeker stijlvol combineren met je grijze broek. Vergeet ook de witte sneakers niet. Hiermee ben je altijd on-trend én ze combineren supersimpel met je grijze broek!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op to-be-dressed.nl

Wat staat op grijs?

Om het grijs te complimenteren kun je kiezen voor een blauw met een koele ondertoon die niet té ijzig is. Deze look gedijt zo goed door het subtiele contrast. Voeg zwart, planten en hout toe voor een nog interessantere uitstraling.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vtwonen.nl

Welke kleur Polo op grijze broek?

Om altijd iets te hebben om te combineren met je grijze broeken is het goed om te zorgen dat je wat basics in huis hebt. T-shirts, polo's en overhemden in het zwart, wit en donkerblauw zijn altijd goed om te hebben. Op deze manier heb je altijd voldoende opties om een casual outfit samen te stellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.berden-fashion.nl

Kan grijs met blauw?

Grijs en blauw lijken in bepaalde opzichten redelijk veel op elkaar, dus ze passen ook goed bij elkaar. Ga voor een donker- of marineblauwe kleur voor een sjieke look. Voor een kinderlijke uitstraling kun je weer naar een fellere kleur blauw grijpen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoe weet je of een broek past zonder te passen?

Nooit meer passen

Je wikkelt de broek rond je nek en als de uiteinden bij elkaar komen, betekent dit dat de broek (perfect) past.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op beaumonde.nl

Welke kleur maakt grijs warmer?

Grijs met mosterdgeel combineren

De kleur mosterdgeel zorgt namelijk met zijn intense helderheid voor warmte.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op westwing.nl

Welke kleur staat mooi bij grijs?

Grijs combineert namelijk heel erg goed met vele andere kleuren. Denk bijvoorbeeld eens aan moderne interieur waar je in combinatie met grijs warm of donker rood of huis oker geel kan toepassen. In landelijke interieur grijs met beige of bruintinten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op stijlvolstyling.com

Welke kleuren passen niet bij elkaar kleding?

Dont's
  1. Zwart en donkerblauw of bruin. Zwart past bij zowat elke tint, behalve bij donkerblauw en bruin. Kies je toch voor deze combinatie? ...
  2. Wit en ecru. Wit en ecru is geen mooie combinatie. ...
  3. Bruin en grijs. ​​​​​​​Combineer geen bruin en grijs. ...
  4. Combineer niet meer dan drie kleuren tegelijk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op terrebleue.com

Kan bruin met grijs?

Een even perfecte kleurpartner voor bruin is grijs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op westwing.nl

Welke kleur schoenen past overal bij?

Er zijn heel veel kleuren te vinden die ontzettend goed bij de meest uiteenlopende outfits passen. Zwarte, witte, donkerblauwe, beige en nudekleurige schoenen zijn een veilige keuze als je er zeker van wil zijn dat je jouw nieuwe schoenen vaak kunt dragen. Deze kleuren passen bij heel veel verschillende andere kleuren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op assem.nl

Welke kleur past bij grijs en groen?

Benadruk je liever de warmte van grijs groene muurverf, dan kies je voor natuurlijke kleuren zoals aardse kleuren (bijvoorbeeld bruin) of zandkleur. Ook oud roze en crème kleuren gaan goed samen met een grijs groene muur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verfwinkel.nl

Welke kleur past niet bij grijs?

Bij grijze haren moet je oppassen met rode en oranje kleuren. Deze kleuren zijn vaak te warm voor grijze haren. Je loopt het risico dat je grijze haren een gelige gloed krijgen. Pas daarom ook op met gouden sieraden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wellnessacademie.com

Kan paars op grijs?

Paars is een sprekende accentkleur en kun je daarom heel goed combineren met wit, grijs, taupe, bruin of zwart maar ook met een wat meer gedurfde en persoonlijke accentkleur zoals geel, roze, rood, groen, petrol, blauw, oranje of turquoise.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op stijlidee.nl

Kan grijs met zwarte was?

Dat ligt eraan. Donkergrijs kan bij zwart, lichtgrijs mag met wit. Het veiligst is echter om je grijze was lekker bij de bonte was te doen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wasmachines.nl

Kan een blauw shirt op een zwarte broek?

Het donkerblauwe overhemd of de donkerblauwe blouse is een mooie keuze op een zwarte pantalon. Je verzacht opnieuw het zwart, waarmee in dit geval de aandacht bovendien meer uitgaat naar jouw bovenlichaam.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op girav.nl

Welke broek op zwart shirt?

Iets wat altijd erg mooi staat in combinatie met het zwarte overhemd is een grijze of blauwe spijkerbroek. Dit zorgt voor een stoere look. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een witte broek. De zwart-wit verhouding geeft een echte chique uitstraling.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op theartofcamouflage.com

Kan een polo op een chino?

Als je een shirt met een leuke kleur of print wil combineren, dan is een zwarte chino de beste optie. Hier kun je alle kanten mee op. Ook een polo valt onder de mogelijkheden. Omdat een polo al een wat netter shirt is, zorgt het met een chino meteen voor een degelijke uitstraling.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.berden-fashion.nl

Wat straalt de kleur grijs uit?

In de kleurenpsychologie staat de kleur grijs voor neutraliteit. Die kleurbetekenis kan te wijten zijn aan het feit dat grijs als schaduw tussen wit en zwart in staat. Vaak wordt deze kleur dan ook geassocieerd met saaiheid, somberheid of onopvallendheid.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gethooked.nl

Wat doet de kleur grijs met je?

Grijs heeft iets tegenstrijdigs: het is de kleur van het veranderlijke (mist, rook en wolken) maar het wordt ook geassocieerd met het onvergankelijke en staat voor stabiliteit, elegantie en geborgenheid. Mensen met een voorliefde voor grijs zijn vaak individueel ingesteld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wijzonol.nl

Wat is een warme grijstint?

Warm grijs is grijs met 6% geel gemengd en een koel grijs is grijs met 6% blauw erin. Tingrijs (denk aan een tinnen bord) is een 'warm grijs'. Maar ook een drupje oranje of rood maakt het grijs warmer, zoals een drupje groen en violet het grijs koeler kan maken. Zo kom je toch gemakkelijk aan die vijftig tinten grijs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lidathiry.nl