Wat is beter A33 of A53?

Het verschil zit 'm in het aantal megapixel: bij de A53 ligt dit namelijk hoger, wat zorgt voor scherpere foto's. Beide smartphones hebben een verbeterde nacht- en portretmodus. Ook kun je op zowel de A53 als A33 kiezen uit diverse functies als de Fun Modus en Photo Remaster.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vodafone.nl

Is de Samsung A33 goed?

Conclusie: Samsung Galaxy A33 kopen? De Samsung Galaxy A33 is een degelijke smartphone, waarmee je jarenlang verzekerd bent van een no-nonsense toestel. De update-ondersteuning is goed en hetzelfde kan gezegd worden over de bouwkwaliteit, accuduur en primaire camera.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op id.nl

Wat is het verschil tussen A52 en A33?

De A33 is op dit moment het duurdere model, maar alle A52-toestellen hebben een geavanceerdere camera en met de A52 5G of A52s krijg je daar ook nog eens een beter scherm en snellere processor bij. Vergeleken met andere telefoonmerken heeft Samsung met de Galaxy A53 en A33 mooi werk afgeleverd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nu.nl

Is de Samsung Galaxy A53 een goede telefoon?

De Samsung Galaxy A53 doet veel goed. De bouwkwaliteit is prima, de accuduur uitstekend en hoewel de camera's wat inconsistent zijn, vallen ze binnen deze prijsklasse niet uit de toon. Bovendien geniet je van een fijn scherm dat voor veel mensen amper te onderscheiden is van absolute toptoestellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat is de beste Samsung in de A serie?

Bij alle recente modellen zit je goed en veilig door het goede update beleid van Samsung. Voor een wat lager budget zijn de Galaxy A14 en A34 de beste optie. Hierna kom je bij de Samsung Galaxy A53 en de nieuwe A54 terecht. En in het hogere segment zijn de Samsung S22-serie en de S23 serie je beste optie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Samsung A53 5G vs Samsung A33 5G

15 related questions found

Wat is op dit moment de beste Samsung telefoon?

1. Beste Samsung telefoon: de Samsung Galaxy S23 Ultra. De beste Samsung telefoon van dit moment is de gloednieuwe S23 Ultra 5G. Een kraakhelder beeldscherm, de beste camera en een ultrasnelle processor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Hoe oud is de A33?

De Samsung Galaxy A33 is een nieuwe Galaxy A-telefoon voor 2022.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat is de opvolger van de A53?

De Samsung Galaxy A54 5G is officieel aangekondigd, de nieuwe telefoon is de opvolger van de Galaxy A53 5G. Hoog tijd dus om beide smartphones naast elkaar te leggen, want wat zijn nu de overeenkomsten en de verschillen tussen beide midrange-smartphones?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidworld.nl

Welke Samsung telefoon maakt de beste foto's?

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB S918 Zwart – Samsung Galaxy S23 Ultra: Altijd en overal de beste foto's De Samsung Galaxy S23 Ultra is hét toestel voor de beste foto's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op monumentocruzdeltercermilenio.cl

Kan de A33 draadloos opladen?

Draadloos opladen met een hoesje om je Samsung Galaxy A33

Het antwoord is namelijk ja. Het draadloos QI laden in zo sterk, dat de telefoon en de wireless charger gewoon contact maken als er een hoesje om de telefoon zit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gsmpunt.nl

Wat komt na Samsung A53?

Het toestel volgt de Galaxy A52 en Galaxy A52s op, die sinds vorig jaar in Nederland te koop en erg populair zijn. Naast de A53 is ook de Samsung A33 aangekondigd, die goedkoper – maar ook minder krachtig – is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat is het verschil tussen Samsung A53 en A53s?

De Samsung Galaxy A53 5G heeft op papier een grotere capaciteit van 5000 mAh. De Samsung Galaxy A53s 5G moet het net als de A52s 5G doen met 4500 mAh. Samsung benadrukt de energiezuinigheid en de lange werktijd op een accu van de A53 5G. Het is aannemelijk dat de A53 5G wat langer op een acculading zal werken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op techfi.nl

Kan de Samsung Galaxy A33 tegen water?

Uniek aan de Galaxy A53 en A33 is de IP67-rating voor waterdichtheid. De toestellen moeten onderdompeling in één meter diep water tot dertig minuten kunnen overleven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Wat is het verschil tussen A32 en A33?

De Samsung Galaxy A32 kwam uit in januari 2021. Hij heeft Android 11 en beschikt over een MediaTek 720G processor met een rekenkracht van 2 GHz. De Samsung Galaxy A33 is nieuwer en heeft Android 12. Dit besturingssysteem is kleurrijker, minimalistischer en persoonlijker.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ben.nl

Wat kost een Galaxy A33 5G?

Samsung Galaxy A33 128GB:

Zwart: €272,00. Blauw: €272,00.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ritel.nl

Wat kost een Samsung Galaxy A53?

Door de Samsung Galaxy A53 als los toestel te kopen, bespaar je al gauw €10,00 euro op je maandelijkse telefoonkosten. De Samsung Galaxy A53 koop je nu vanaf €349,97 los in de kleuren zwart, wit, blauw en oranje. Bestel je hem liever niet los? Vergelijk hier alle prijzen van de Samsung Galaxy A53 met abonnement.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op telefoon.nl

Welke oplader voor Samsung A33 5G?

USB C naar USB C

Dankzij de USB-C kabel heb je de perfecte samenstelling voor jouw Samsung Galaxy A33 5G hierdoor ben je ingeplugd en zo weer op pad met een volledig opgeladen telefoon. Nooit meer lang wachten voor het opladen van jouw smartphone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Wat is het verschil tussen Samsung Galaxy S en A?

Het grootste verschil tussen Samsung A en S series zit hem in de camera's en snelheid. Samsung Galaxy S serie toestellen zijn geschikt voor de zwaarste taken en maken haarscherpe foto's. Gebruik je jouw smartphone minder intensief en vind je foto's en snelheid minder belangrijk?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is de meest verkochte Samsung?

Het is dus wel duidelijk dat de vraag naar betaalbare Samsung-smartphones enorm is. De cijfers sluiten aan op een eerder rapport van het onderzoeksbureau, waaruit blijkt dat de Samsung Galaxy A12 in 2021 wereldwijd de bestverkopende Android-telefoon was.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Welke Samsung telefoon wordt niet meer geupdate?

Samsung stopt met het uitbrengen van software-updates voor de Galaxy S10, S10 Plus, S10e en Galaxy A50.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl