Wat is beter iPhone of Samsung camera?

Met de camera's maak je niet alleen foto's, maar natuurlijk ook video's. Bij de Samsung schiet je video's in 8K en bij de iPhone met 4K. Dankzij de 8K zijn je video's bij het Samsung vlaggenschip maar liefst vier keer scherper dan bij de iPhone. Het duurste model van Apple heeft wel een zogenoemde cinematic mode.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op digifotopro.nl

Welke telefoon heeft de beste camera iPhone of Samsung?

Apple iPhone 14 Pro Max

Op de vraag "welke iPhone heeft de beste camera?" is de Apple iPhone 14 Pro Max het antwoord. Dit toestel is voorzien van een geavanceerd triple camerasysteem (groothoek, ultragroothoek en telelens) met 6 keer optische zoom en 15 keer digitale zoom.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dustin.nl

Wat is beter aan iPhone dan Samsung?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Welke camera is beter iPhone 13 of Samsung S22?

Zo is de groothoek camera van de Samsung S22 maar liefst 50 MP terwijl die van de iPhone 13 12 MP. Bovendien heeft de S22 ook een telelens van 12 MP met 3x optische zoom. De 12 MP selfiecamera van de iPhone is juist weer scherper in vergelijking met die van de S22, met 10 MP.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Wat is de beste camera telefoon?

De top 10 beste smartphone camera's van 2023:
 • Apple iPhone 14 pro.
 • Samsung Galaxy S23 Ultra.
 • Google Pixel 7 Pro.
 • Apple iPhone 13 pro.
 • Oppo Find X5 Pro.
 • Sony Xperia 1 IV.
 • OnePlus 9 Pro.
 • Samsung Galaxy S21 FE.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thijsschouten.com

Samsung vs. Apple: de ultieme smartphone-test

44 related questions found

Welk toestel maakt de mooiste foto's?

De Samsung Galaxy S23 Ultra is hét toestel voor de beste foto's. Waar zijn voorganger al uitblonk op fotografisch gebied doet Samsung er met de Galaxy S23 Ultra er nog een schepje bovenop. Zo is de hoofdcamera geüpgraded naar maar liefst 200 megapixels en hebben de andere drie lenzen hun eigen functies.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op belsimpel.nl

Heeft Samsung betere camera?

Op dit moment is de Galaxy S23 Ultra de Samsung telefoon met de beste camera kwaliteit. Daarna volgt de S22 Ultra opgevolgde door de reguliere Samsung S23 en 23 Plus. Wat is een goede Samsung telefoon voor ouderen? De beste Samsung telefoon voor senioren is wat ons betreft de Galaxy A32 5G.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat is beter Samsung S22 of iPhone 14?

Tegen. De Samsung Galaxy S22 heeft hetzelfde formaat scherm als de iPhone 14, maar een betere refresh rate, moderner ontwerp en een extra camera. Hij doet het echter niet zo goed op sommige andere punten, met een slechtere batterijduur, minder scherp scherm en minder kracht, zelfs tegenover de oudere A15 Bionic.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op global.techradar.com

Welke camera is beter S21 of iPhone 13?

De prestaties op beide telefoons zijn, net als bij de hoofdcamera's, erg vergelijkbaar. iPhone levert net iets meer contrast dan de Galaxy-telefoon. Bij de Galaxy zie je daardoor ietsje meer details in de schaduwen. Wederom een kwestie van smaak!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op techpulse.be

Welke camera is beter iPhone 13 Pro Max of Samsung S22 ultra?

De selfie-camera van de S22 heeft met 40 megapixel eveneens een flinke voorsprong op de iPhone 13 Pro Max, die blijft steken op 12 megapixel. Daar komt bij een 10x optische zoom en filmen in 8K, ten opzichte van een 3x optische zoom en filmen in 4K op de iPhone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Waarom kiezen mensen voor Apple?

Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid van zijn producten. MacOS werkt intuïtief en alle opties en programma's zijn gemakkelijk te vinden. Zeker als je gewend bent aan Apple's ecosysteem omdat je bijvoorbeeld een iPhone of iPad hebt. Alle producten van Apple werken goed met elkaar samen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke camera is beter iPhone 14 of Samsung S23?

Als we kijken naar de camera's, is er een duidelijk verschil tussen de Samsung Galaxy S23 en de Apple iPhone 14. De S23 heeft namelijk betere hardware, met een 50 megapixel hoofdcamera en een telelens die prachtige, scherpe foto's maakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mobiel.nl

Waarom is de iPhone zo populair?

Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en strak design. Daarnaast kun je via iOS je iPhone makkelijk integreren met andere Apple apparaten, zoals bestanden op je iPad.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apparata.nl

Wat gaat langer mee iPhone of Samsung?

Apple staat bekend om zijn goede batterijduur. Op papier lijkt het dat Samsung telefoons een betere batterijduur hebben, omdat er grotere batterijen in zitten dan iPhones. Maar de processor en batterij optimalisatie van iPhones is zodanig beter dat de batterijduur van een iPhone beter is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mobiel.nl

Welke Samsung is te vergelijken met iPhone 12?

Als je een smartphone met veel mogelijkheden zoekt, dan ben je bij de Samsung Galaxy S21 en Apple iPhone 12 aan het goede adres. Beide toestellen hebben een scherm van de hoogste kwaliteit, hebben meerdere camera's en ondersteunen het snelle 5G netwerk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke Samsung lijkt op iPhone?

Het meest voor de hand liggende alternatief voor de iPhone 14 is de Samsung Galaxy S22. Hij heeft net als Apples instapper een 6,1 inch-scherm, dat bovendien een hogere verversingsnelheid heeft. Daardoor oogt het display een stuk soepeler. Wel lever je in op de accuduur en is de processor wat minder rap.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Welke camera is beter iPhone 12 of Samsung S21?

De iPhone 12 en de Samsung S21 zijn allebei zeer mooie toestellen die elkaar maar weinig ontlopen op het gebied van kwaliteit. Met de S21 krijg je iets meer scherm voor je geld en een camera van 64 MP.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op telecombinatie.nl

Heeft de iPhone 13 een betere camera?

Camera. In tegenstelling tot de iPhone 13 Pro zijn de mogelijkheden bij de iPhone 13 qua camera's minder uitgebreid. Het toestel heeft namelijk geen telelens, waardoor je niet kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Ook is er geen LiDAR-sensor aanwezig en zal het scherptediepte-effect dus minder nauwkeurig zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op amac.nl

Is de iPhone 12 of 13 beter?

De voornaamste reden waarom de iPhone 13 beter is dan de iPhone 12, is het verbeterde camerasysteem. Zo heeft de iPhone 13 grotere lenzen en verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor zijn foto's altijd scherp. Ook de batterijduur van de iPhone 13 is beter, deze gaat 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Wat moet je weten als je van Samsung naar iPhone gaat?

Wanneer je jouw gegevens overzet van je Android toestel naar je nieuwe iPhone, moet je een aantal stappen doorlopen:
 • Bepaal welke gegevens je wil synchroniseren.
 • Maak een back-up op je Android toestel.
 • Synchroniseer de back-up op je iPhone.
 • Zet je foto's over van Android naar iOS.
 • Je muziek overzetten van Android naar iOS.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat maakt Samsung voor Apple?

Samsung maakt gebruik van Android, een open besturingssysteem van Google waar veel mobiele Google-apparaten op draaien. Samsung heeft hier nog een eigen ontwerp overheen gemaakt. Omdat Android ook door andere merken wordt gebruikt, kun je een Samsung-telefoon eindeloos personaliseren met widgets en thema's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Wat vind je beter iPhone of Android?

Of iOS of Android voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Waar iOS erg gebruiksvriendelijk is, heb je met Android de mogelijkheid om je toestel te personaliseren. Verder ben je met iOS minstens 5 jaar lang verzekerd van snelle software- en beveiligingsupdates.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Heeft de Samsung S22 een goede camera?

De Samsung Galaxy S22 Ultra heeft op papier de beste camera opstelling van alle smartphones uit 2022. Vooral de nachtmodus voor elke lens en de dubbele telelens zijn uniek. Ik ging een dag op pad om foto's en video's te maken met deze smartphone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is de beste telefoon van Samsung?

Beste Samsung telefoon: de Samsung Galaxy S23 Ultra

De beste Samsung telefoon van dit moment is de gloednieuwe S23 Ultra 5G. Een kraakhelder beeldscherm, de beste camera en een ultrasnelle processor. De S23 Ultra is absoluut de beste Samsung telefoon van dit moment!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Welke Samsung is goed en goedkoop?

Samsung Galaxy A53

De beste budget smartphone van het moment is de Samsung Galaxy A53.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com