Wat is het duurste huis ooit verkocht?

'Duurste huis ter wereld' moét verkocht worden voor $295 miljoen, anders wacht veiling. The One geldt als een van de meest megalomane projecten op de wereldwijde vastgoedmarkt. Ooit werd de waarde geschat op een waanzinnig half miljard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op quotenet.nl

Hoe duur is het duurste huis ooit?

'Antilla' is 1 miljard dollar waard

Het duurste huis ter wereld staat in Mumbai, India en is zo'n 1 miljard dollar waard. Het huis met 27 verdiepingen werd gebouwd in opdracht van een rijke man in India, Mukesh Ambani, en staat in schril contrast met de talrijke sloppenwijken die zich in de regio bevinden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op logic-immo.be

Wie is eigenaar van het duurste huis van Nederland?

Volgens Quote is het 'duurste huis van Nederland' verkocht voor €17,5 miljoen. Het sterrenpaleis, dat ooit met zeer internationale ambities gebouwd werd door de kleurrijke ondernemer Sabah Nissan, heeft een nieuwe eigenaar gevonden: een 51-jarige baas van een meubelverzorgings- en reparatiebedrijf.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wonen360.nl

Wie woont er in het duurste huis ter wereld?

Het duurste huis ter wereld staat in Mumbai, India en het heet Antilla. Het bestaat uit 27 verdiepingen en kostte de rijkste man van India, Mukesh Ambanin, bijna 775 miljoen euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nos.nl

Wat is het mooiste huis van de wereld?

The Manor in Los Angeles (160 miljoen)

Je kunt er onder andere lekker naar de film.. Ook is er een sportschool, een gameruimte, een bowlingbaan en een kapper in het huis te vinden! Je kunt er met ongeveer 28 mensen in wonen want er zijn 14 slaapkamers en 27 badkamers!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op willemwever.kro-ncrv.nl

TOP 10 DUURSTE HUIZEN TER WERELD! 🏡

20 related questions found

Wat is het duurste huis in Amerika?

Een mansion in de wijk Bel Air in Los Angeles met de veelzeggende naam "The One" heeft een vraagprijs van maar liefst 500 miljoen dollar (447 miljoen euro). Het huis ligt op een heuvel, heeft rondom het huis een vrij uitzicht, vijf zwembaden, een theater, een bowlingbaan en een eigen nachtclub.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nos.nl

Wat is het lelijkste huis ter wereld?

Habitat 67, een opmerkelijke woonwijk in Montreal, werd ontworpen door architect Moshie Safdie Safdie als onderdeel van zijn McGill University proefschrift. Het feit dat de woning bestaat uit allerlei rare blokken maakt dit echt tot een van de lelijkste huizen van de wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op demooisteplek.nl

Wie heeft de grootste huis ter wereld?

Istana Nurul Iman Palace in Brunei

Dit is het stekkie van de sultan van Brunei, Hassanal Bolkiah. Het huis van de sultan is met 199741 vierkante meter veruit het grootste huis ter wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op interveste.nl

Wat is het goedkoopste huis van de wereld?

0 euro! Het pand ligt in Aberdare in Wales. Laat je niet misleiden door de charmante stenen gevel, want het hele huis moet gerenoveerd worden. Niet enkel de enorme renovatiewerken verklaren de belachelijke prijs van het huis: er staat momenteel een hypotheek op tot 2054.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op immo.vlan.be

Waar goedkoopste huizen ter wereld?

Moldavië Het allergoedkoopste Europese land om een huis te kopen? Dat is Moldavië! Deze voormalige Sovjetstaat ligt tussen Oekraïne en Roemenië en er wonen in het hele land ongeveer evenveel mensen als in West- en Oost-Vlaanderen samen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zimmo.be

Waar heb je het meeste huis voor je geld?

De absolute winnaar is Tilburg: daar krijg je het meest voor het geld dat je in een huis stopt. In het tweede kwartaal van 2021 steeg de gemiddelde prijs van een koophuis naar 410.000 euro, bijna 20 procent meer dan tien jaar geleden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op metronieuws.nl

Wat is de rijkste straat van Nederland?

Theo van Vugt

De duurste straat in Nederland is de Konijnenlaan in Wassenaar, met een gemiddelde huizenprijs van 3.215.000 euro. Op de voet gevolgd door de Midden Duin en Daalseweg in Bloemendaal (gemiddelde prijs: 3.152.000 euro).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ewmagazine.nl

Wat is het goedkoopste huis in Nederland?

Het goedkoopste huis van Nederland (Funda) staat aan de Tichelweg 17. Dat is in Bad Nieuweschans in de gemeente Oldambt, dat onderdeel is van de provincie Groningen. Een tripje naar het hoge noorden van ons land is dan ook nodig, mocht je interesse hebben in deze woning.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jfk.men

Wat is de duurste villa in Nederland?

Bosch en Duin - Een vrijstaande villa aan de Biltseweg in Bosch en Duin mag zich het duurste huis in 2022 op Funda noemen. Het prijskaartje? Een slordige 18 miljoen euro. Dat maakte de woningsite vandaag bij het publiceren van de jaarstatistieken bekend.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtvutrecht.nl

Wat is het allerduurste in de wereld?

Maar niet zomaar een postzegel: de 'British Guiana 1c magenta' is een unicum, een soort van heilige graal voor filatelisten, postzegelverzamelaars. De zegel werd gemaakt in 1856 in het voormalige Brits-Guyana, dat toen een Britse kroonkolonie was.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessam.be

Welk Europees land is het goedkoopst om te wonen?

De goedkoopste Europese landen zijn Moldavië, Macedonië, Georgië, Polen, Tsjechië en Bulgarije.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op demorgen.be

Welk land is het goedkoopst om te leven?

Wat zijn de goedkoopste landen?
  • Pakistan.
  • Afghanistan.
  • India.
  • Colombia.
  • Algerije.
  • Kosovo.
  • Oezbekistan.
  • Tunesië

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zimmo.be

Wat is het goedkoopste land in de wereld?

India is het goedkoopste land ter wereld met een CPI van 26,27.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op trends.knack.be

Waar staat het smalste huis ter wereld?

Het smalste huis ter wereld bevindt zich in Warschau, Polen. Het huis is tussen de 1,2 en 0,7 meter breed en ontworpen door architect Jakub Szczęsny van Centrala. Hij zorgde voor zoveel mogelijk licht in de woning door polycarbonaat platen te gebruiken. Zo wordt het huis niet te claustrofobisch.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bouwwereld.nl

Wie heeft het kleinste huis ter wereld?

Dit kabouterhuisje bevindt zich in de hoofdstad van Polen, Warschou. Architect Jakub Szczęsny ontdekte een gat tussen twee gebouwen en wist hier wel raad mee. Hij ontwierp werelds kleinste woning en vernoemd is naar de eerste eigenaar: de Israëlische schrijver Etgar Keret.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op interveste.nl

Waar staat het kleinste huis ter wereld?

Het vermoedelijk kleinste, maar zeker efficiëntste huisje ter wereld ligt aan Richmond Avenue in de luxe Londense wijk Barnsbury, waar ook het voormalig onderkomen van Tony Blair staat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op schipperbosch.nl

Wie is de lelijkste dier ter wereld?

De blobvis mag zich officieel het lelijkste beest op aarde te noemen. De vis is in een verkiezing verkozen tot meest afzichtelijke diersoort. Met zijn slijmerige uiterlijk en droevige gezichtsuitdrukking is de blobvis inderdaad niet moeders mooiste.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jeugdjournaal.nl

Waar wonen de rijkste mensen in USA?

Volgens de miljonairsranking van Henley & Partners is de Verenigde Staten het walhalla voor rijke mensen. In de top 10 staan maar liefst vijf Amerikaanse steden: naast New York gaat het om San Francisco (derde plaats), Los Angeles (zesde), Chicago (zevende) en Houston (achtste).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consultancy.nl

Is het leven in Amerika duurder dan in Nederland?

Is Amerika een duur land? Het is enigszins afhankelijk van de wisselkoers, maar de prijzen zijn over het algemeen ongeveer gelijk aan de prijzen in Nederland. Je hebt zelf redelijk invloed op hoe duur of goedkoop je de reis maakt. Benzine is aanzienlijk goedkoper, maar de afgelopen jaren wel duurder geworden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op simi-reizen.nl