Welk wasmiddel komt het beste uit de test?

Ariel Vloeibaar Wasmiddel Original wit
Veruit het beste wasmiddel voor de witte was is de Ariel Vloeibaar wasmiddel. Je kan met één fles maar liefst 65 wasbeurten draaien! Daarnaast heeft het wasmiddel een speciale vlekverwijderaar functie, waardoor je was weer stralend wit wordt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op top-x.nl

Welk wasmiddel werkt het beste?

Uit de meest recente test op bonte was kwam Ariel Kleur & Stijl poeder het beste uit de test. Dit wasmiddel is het beste in het wegwassen van vlekken en voorkomen van vergrauwing. Ook houdt dit middel kleuren lang mooi. Wel blijven er resten achter op de kleding.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Is merk wasmiddel beter dan huismerk?

Wie wast met een A-merk als Ariel, Persil, Dreft of Robijn krijgt geen schonere was dan wanneer een huismerk wordt gebruikt. Uit een test van de Consumentenbond met 25 bontwasmiddelen blijkt dat goedkope merken van Aldi en Lidl niets onder doen voor A-merken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op retailtrends.nl

Wat is beter Ariel of Robijn?

Unilever erkende voor de rechtbank dat Ariel beter vlekken verwijdert dan Robijn, maar vindt de vergelijking met twee doses misleidend. Dat zou suggereren dat het wasmiddel minimaal twee keer beter is, terwijl uit tests zou zijn gebleken dat het slechts zo'n 15 procent beter is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Is wasmiddel van de Lidl goed?

De Consumentenbond heeft weer wasmiddel getest en de grote winnaar gekozen. Het wasmiddel voor bonte was van Lidl is door de Consumentenbond als Beste Koop uit de test voor bontwasmiddelen gekomen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

'Waspoeder is beter voor je wasmachine dan vloeibaar wasmiddel!.'

34 related questions found

Is het wasmiddel van de Action goed?

Conclusie. We testten het vloeibare wasmiddel en het poeder voor gekleurde was van de Action op vlekverwijdering. Het resultaat vergeleken we met het resultaat van een van de beste vloeibare middelen uit de laatste bontwastest.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Waarom is Ariel zo duur?

Goedkoop is geen duurkoop

Tweede werd Formil Ultra Plus van de Lidl, waarmee je ook voor €0,13 per keer kunt wassen. Erkende merken als Ariel, Persil of Robijn, die ruim tweemaal zo duur zijn omdat er veel reclame voor gemaakt moet worden, kwamen niet verder dan de subtop.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op plusonline.nl

Wat is beter voor de wasmachine poeder of vloeibaar?

Beiden maken effectief schoon

Bij korte wasjes kun je beter vloeibaar wasmiddel gebruiken omdat het sneller oplost. Dit voorkomt vlekken op je kleding. Ook wanneer je op lage temperatuur gaat wassen is wasmiddel een betere optie. Was je juist op hoge temperaturen, dan is waspoeder effectiever.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bcc.nl

Is wasmiddel van de Aldi goed?

Una (Aldi) biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding

Het wasmiddel van de Aldi, Una, is redelijk goed in het mooi houden van kleuren, krijgt de was goed schoon en is bijzonder goedkoop, bleek uit de test. Vloeibare wasmiddelen behouden de kleuren van kleding over het algemeen beter dan poeders.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op poetsprins.nl

Was lekker laten ruiken zonder wasverzachter?

Het enige wat je nodig hebt om je was weer heerlijk te laten ruiken, is een beetje gedistilleerde witte azijn. Doe hier een klein beetje van in de vakje waar je normaal je wasverzachter doet. Je gebruikt het dus in plaats van je wasverzachter. Je was zal vervolgens heerlijk ruikend uit de trommel komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Is Goedkoop wasmiddel goed?

Met een goedkoop wasmiddel kun je flink besparen: het duurste wasmiddel in de test kost maar liefst 5 keer zoveel als het goedkoopste. En voor het resultaat hoef je het niet te laten: de goedkopere wasmiddelen uit onze test krijgen de was net zo schoon als de duurdere.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Welk wasmiddel wast echt wit?

Klok feliciteert Albert Heijn met de nummer 1-positie beste wasmiddel voor de witte was. Hun waspoeder voor de witte was kwam als beste uit de test.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klok-eco.nl

Hoeveel wasmiddel heb je echt nodig?

Een volle dop is genoeg voor een halfvolle trommel was met een normale vuilgraad en een middelmatige waterhardheid. Heb je minder was of zit de trommel helemaal vol, kijk dan op het doseeradvies op het etiket aan de achterkant. Je vindt hier precies hoeveel milliliter je per type wasmiddel nodig hebt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is beter pods of vloeibaar wasmiddel?

Als u regelmatig last hebt van olievlekken en vetvlekken, is een vloeibaar wasmiddel wellicht uw beste vriend. Maar als u extra vlekkenverwijderaars gebruikt, is poeder wellicht de beste optie. De populariteit van capsules, een relatief recente uitvinding, is snel gestegen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op beko.com

Wat is beter Dash of Ariel?

Voor- en nadelen tegenover elkaar afgewogen, komen Ariel vloeibaar en Dash vloeibaar als beste uit de test. De resultaten op de verschillende soorten vlekken, hun impact op de kleuren en het behouden van de witte kleur zijn voor beide producten zeer goed.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nieuwsblad.be

Heb je wasverzachter echt nodig?

Ja, ze worden er heerlijk zacht van en bovendien ruiken ze hemels als ze uit de machine komen. Toch laat je de wasverzachter beter achterwege, wil je lang kunnen genieten van je handdoeken. Door de wasverzachter kunnen er zeepresten in je handdoeken achterblijven en gaan ze minder goed vocht opnemen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.be

Wat is de beste wasverzachter?

Best Geteste wasverzachter

En dit is de Robijn Creations wasverzachter voordeelverpakking! Deze is verkozen tot de beste wasverzachter van 2023 en mag zichzelf daardoor ook de beste koop wasverzachter noemen!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op top-x.nl

Is waspoeder beter dan pods?

Volgens experts is waspoeder vaak beter voor de witte was. En houdt vloeibaar wasmiddel (zoals pods) kleuren het mooist, en werkt het meestal beter tegen vlekken. Het nadeel van waspoeder is dat er vaak klonten inkomen en dat er resten in het bakje van je wasmachine achterblijven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op porterenee.nl

Wat is het beste wasmiddel voor zwarte was?

Wasmiddel voor donkere was. Gebruik wasmiddel speciaal voor donkere was, bijvoorbeeld Robijn black velvet wasmiddel. Het wasmiddel bevat speciale ingrediënten die de donkere kleuren beschermen tegen vervagen. Hierdoor blijft je zwarte was langer mooi diep van kleur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op poetsprins.nl

Kun je azijn in de wasmachine doen?

Gebruik 250 ml gedistilleerde witte azijn voor elke 4 liter water in de wasmachine om resten wasmiddel te verwijderen. Azijn kan kalk uit het water verwijderen. Het ontkalkte water zorgt voor zachtere kleding en minder kalkaanslag in de wasmachine. Je kunt zowel natuurazijn als schoonmaakazijn gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.keukenloods.nl

Wat is goedkoper pods of wasmiddel?

Vloeibaar wasmiddel: voor- en nadelen

Duurder per wasbeurt dan waspoeder, maar goedkoper dan waspods. Handig om gericht vlekken te verwijderen of om vlekken voor te behandelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.be

Hoe kun je het beste je wasmachine reinigen?

Met een halve kop soda (niet hetzelfde als baksoda) of een fikse scheut natuurazijn in de lege trommel (dus niet in het zeeplaatje) draai je een wasprogramma op 90 graden. De hoge temperatuur en het schoonmaakmiddel lossen kalk, vet en vuil op en zorgen ervoor dat de was weer lekker ruikt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op aeg.nl

Hoeveel wasbeurten uit 1 fles wasmiddel?

Hoeveel wasbeurten kan ik doen met 1 fles

Bij normaal gebruik, ongeveer 5 ml per volle trommel, kun je dus met een fles van 500ml 100x wassen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wasparfum.nl

Wat is het verschil tussen Ariel en Ariel professional?

Ariel pods Regular zijn geschikt voor universeel gebruik en dus voor de donkere, gekleurde én witte was. Ariel pods Color zijn alleen geschikt voor de bonte was. Ariel pods Professional bevatten een professioneel vloeibaar wasmiddel waarmee u gaat voor uitstekende vlekverwijdering en grondige reiniging.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 123schoon.nl

Wat kost Ariel in Duitsland?

Ariel-wasmiddel is wel een dubbeltje duurder geworden. Fa gaat in Duitsland van 95 cent naar €1,25.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op plusonline.nl