Wie heeft een Rolex?

Rolex ontwikkelt, produceert, monteert en test al zijn horloges volledig in Zwitserland.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rolex.com

Wie draagt er een Rolex?

Het dragen van een Rolex is meer dan een horloge om je pols hebben. Het betekent dat je in zeer goed gezelschap bent. Veel bekende acteurs, topvoetballers en invloedrijke CEO's dragen hun Rolex met trots. Interessant is dat onze onbetwist favoriete Rolex-drager een fictief personage is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op catawiki.com

Kan iedereen een Rolex kopen?

Rolex-horloges mogen alleen worden gekocht bij officiële Rolex-retailers, die bevoegd zijn om ze te verkopen en onderhouden. Met de vereiste vaardigheden, training, kennis en speciale apparatuur ter plaatse, kunnen zij de echtheid van elk onderdeel van uw Rolex garanderen en de betrouwbaarheid op lange termijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rolex.com

Waarom kopen mensen een Rolex?

Een Rolex kopen kan een van de snelste, meest winstgevende en ook veiligste investeringen ooit zijn. Dit merk is zeer populair als gebruiksvoorwerp, maar is ook een gewild prestige-object, en zijn populariteit neemt voortdurend toe. Dit komt ook tot uiting in de waarde van de horloges.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op watchmaster.com

Is Rolex een goed doel?

Investeren in een Rolex horloge is dus een goed idee, het ligt er alleen wel aan in welk model. Zo zullen de meeste Rolex modellen gewoonlijk hun waarde behouden maar er zijn ook modellen die flink in waarde kunnen stijgen zoals de bovenstaande horloges die zijn opgenoemd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op saffierjuwelier.nl

HOW IT'S MADE: Rolex Watches

15 related questions found

Waarom Rolex niet te koop?

"De schaarste aan onze producten is geen strategie onzerzijds", schrijft Rolex. "Onze huidige productie kan niet aan de bestaande vraag voldoen, althans niet zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze horloges - iets wat we weigeren, aangezien de kwaliteit van onze producten nooit in het gedrang mag komen."

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessinsider.nl

Welke Rolex wordt veel geld waard?

Zowel de GMT Master als de GMT Master II zijn een van de beste Rolex voor investeringen als u zich afvraagt “welke Rolex u moet kopen voor investeringen”, “welke Rolex het meest waardeert” of “welke Rolex het beste zijn waarde behoudt”, niet in de laatste plaats omdat het uiterst functionele en slijtvaste horloges zijn ...

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op newbondstreetpawnbrokers.com

Is Zwitserland goedkoper om een Rolex te kopen?

De totaalprijs ligt, zelf in het legale geval, vele malen lager dan in Nederland, zo tussen de 2700 en 3000 euro en is zelfs veel goedkoper bij al onze grijze importeurs zoals sponsoren of Marly in Zwitserland.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rolexforum.nl

Wat is de goedkoopste Rolex?

Het goedkoopste Rolex-dameshorloge dat je bij ons kunt kopen kost €2.895. Het goedkoopste Rolex-herenhorloge dat je bij ons kunt kopen kost €3.795, deze heeft een handopwindbaar uurwerk en geen automatisch uurwerk. De goedkoopste heren-Rolex met een automatisch uurwerk kost €3.895, dit is een Rolex Oyster Perpetual.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op trophieswatches.com

Hoe waardevast is een Rolex?

Over het algemeen is Rolex zo succesvol dat elk Rolex-horloge naar alle waarschijnlijkheid waardevast is op de tweedehands markt, ongeacht het model. Sommige modellen worden echter beschouwd als waardevoller dan andere als het gaat om de verkoop. Neem bijvoorbeeld eens de Submariner als voorbeeld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op catawiki.com

Kan je zomaar een Rolex kopen?

Nieuwe en authentieke Rolex-horloges zijn uitsluitend te koop bij officiële Rolex-retailers. Zij garanderen de echtheid van uw Rolex en zorgen dat het horloge van de vijfjarige internationale garantie wordt voorzien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rolex.com

Hoeveel stijgt Rolex per jaar?

Uiteraard is alles afhankelijk van de eerder genoemde criteria; merk, staat en accessoires. Zo stijgen veel Rolex horloges, ongeacht de staat zo'n 12% per jaar in waarde. Waar andere merken tot ongeveer de helft van de nieuwprijs waard blijven en nóóit meer waard worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op juweelwinkel.nl

Wat maakt een Rolex zo duur?

De horloges worden met de hand gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Al deze materialen worden door Rolex zelf geproduceerd, zelfs het smelten van het staal doet het merk zelf. Een Rolex is dus heel erg duur om te maken en garandeert altijd een hoge kwaliteit en lange levensduur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op manners.nl

Wat is de doelgroep van Rolex?

Rolex ondersteunt vele soorten sport, van de paardensport en het golf tot de autosport, het tennis en het zeilen. De uitgebreide samenwerkingen met belangrijke competities en sporters (zowel bewezen kampioenen als jong, veelbelovend talent) laten de betrokkenheid van Rolex bij sport zien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rolex.com

Wat zegt een horloge over een man?

Mannen dragen horloges om veel verschillende redenen. Voor sommigen is een horloge een statement van karakter of een weerspiegeling van hun persoonlijkheid; anderen respecteren de persoonlijke benadering en wat dat voor hen betekent.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op stadshorloges.nl

Waar dragen mannen hun horloge?

Volgens de etiquette draag je een horloge altijd om de pols van je niet dominante hand. Je dominante hand is de hand waarmee je schrijft. Ben je rechtshandig dan draag je het horloge om je linkerpols. Als je linkshandig bent, draag je hem om je rechterpols.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op watch2day.nl

Wie heeft de duurste Rolex?

De aanvaller van Juventus rijdt in de duurste auto's, bezit hotels en is de eigenaar van het duurste Rolex-horloge uit de geschiedenis. De 35-jarige Portugees werd in januari tijdens de Globe Soccer Awards namelijk gespot met een Rolex GMT-Master Ice om zijn pols.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat is het beste merk horloge?

Patek Philippe wordt beschouwd als een van de beste horlogemerken ter wereld vanwege hun vakmanschap en expertise op het gebied van haute horlogerie. Hun horloges staan bekend om hun complexe complicaties en tijdloze ontwerpen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op watchxl.nl

Welke Rolex worden niet meer gemaakt?

Rolex GMT-Master

Waar de GMT-Master II nog gemaakt wordt, is de GMT-Master sinds 1999 niet meer in productie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wristler.eu

Is een Rolex goedkoper op Schiphol?

A Ja, onze prijzen zijn gebaseerd op de winkelverkoop adviesprijzen minus het in Nederland geldende BTW-percentage. Uitzondering hierop zijn de Rolex horloges in vertrekhal 1. Q Maakt de bestemming waar ik heen vlieg verschil voor de prijs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gassanschiphol.nl

Hoe vaak Rolex service?

Als het gaat om onderhoud, maakt Rolex onderscheid tussen 'oude' en 'nieuwe' horloges. Voor nieuwe horloges, geproduceerd na juli 2015, wordt geadviseerd ééns in de 10 jaar een volledige servicebeurt te laten uitvoeren. Bij oudere horloges raadt het merk aan dit iedere 3 jaar te laten doen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op interchrono.nl

Waarom is Rolex gedaald?

Dalende prijzen op de grijze markt: zijn we uitgekeken op Rolex en Patek Philippe? Toenemende handel zorgt voor prijsdaling in dure klokkies. Jonge kopers zouden minder gehecht zijn aan hun horloge en de handel erin meer zien als de handel in aandelen, waarbij ze een goede kans om te verkopen niet afslaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op quotenet.nl

Hoe duur is een echte Rolex?

De catalogusprijzen van de meeste modellen varieren tussen 5.000 en 35.000 euro. Een Rolex Oyster Perpetual 31 kost ca. 5.000 euro, de kosten voor een Rolex Day-Date 40 bedragen ca. 35.000 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op chronext.nl

Hoeveel betaal je voor een Rolex?

Het gemiddelde prijs van een Rolex-horloge ligt tussen € 5.703,00 en € 13.686,00. De meeste Rolex-modellen op instapniveau vallen onder de onderkant van dat bereik, terwijl de gemiddelde kosten van populaire Rolex-modellen aan de bovenkant vallen, ongeveer € 9.124,00 tot € 13.686,00.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl-frostnyc.glopalstore.com

Welke horloge kopen als belegging?

Rolex, Cartier, Patek Philippe en Audemars Piguet zijn volgens Lijfering meestal goede investeringen. En zelfs dan is niet elk horloge een flink bedrag waard, zegt hij. Dat heeft met een aantal dingen te maken: het aanbod is beperkt en er is veel meer vraag.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nu.nl