Wie is de rijkste zanger in Nederland?

Tiësto, ofwel Tijs Verwest, is de rijkste muziekartiest van Nederland. Volgens zakenmagazine Quote heeft de dj, die inmiddels 48 jaar oud is, al 100 miljoen euro bij elkaar gedraaid. Tiësto heeft dat bedrag overigens mede verdiend door te investeren in muziekplatforms.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op deondernemer.nl

Wat is de duurste artiest van Nederland?

1. André Hazes Jr. Ondanks dat hij momenteel niet te boeken is, staat hij nog steeds op de website van boekingskantoren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pureluxe.nl

Wie is de meest succesvolle Nederlandse artiest?

De Hoornse zanger Antoon is dit jaar de meest gestreamde artiest in Nederland. Ter vergelijking: vorig jaar was Justin Bieber in Nederland nog het populairst. Wereldwijd werd, net als in 2021, de Puerto Ricaanse reggaetonster Bad Bunny het meest afgespeeld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op volkskrant.nl

Welke zanger is het rijkst?

In 2022 is de rijkste zanger ter wereld Ye, voormalig bekend als Kanye West. De rijkste zangeres in 2022 is Rihanna.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hetgeldcollege.nl

Wat kost Jan Smit per uur?

Jan Smit vraagt €14.000 voor een halfuurtje meeblèren met een bandje. De Volendamse vrienden van Jan Smit vragen net als Jan €14.000 voor dertig minuten schnabbelen. Voor €15.000 is Frans Bauer een halfuur de uwe. René Frogers kost €16.000, maar voor dat geld neemt 'ie wel de Frogettes mee.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op quotenet.nl

Dit zijn de rijkste mensen van Nederland

40 related questions found

Wat kost Marco Borsato per uur?

Wel moet je daar flink wat geld voor over hebben. Weekblad Privé zocht de gemiddelde tarieven van Nederlandse artiesten uit om een optreden te verzorgen. Zo vraagt Marco Borsato 27.000 euro voor een uur; Guus Meeuwis komt voor 7.000 euro minder. Ilse de Lange vraagt ruim 31.000 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op top40.nl

Wat kost een uur Waylon?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Waylon is vanaf €14.950. Deze gage voor het inhuren van Waylon is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Waylon is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op artistbookings.nl

Welke Nederlandse artiesten zijn miljonair?

Dit zijn de 25 rijkste artiesten van Nederland
  1. Tiësto, 83 miljoen. ...
  2. Armin van Buuren, 36 miljoen. ...
  3. Andre Rieu, 25 miljoen. ...
  4. Wessel van Diepen, 20 miljoen. ...
  5. Frans Bauer, 14 miljoen. ...
  6. Afrojack (Nick van de Wal), 13 miljoen. ...
  7. Jan Smit, 12 miljoen. ...
  8. Rene Froger, 12 miljoen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op quotenet.nl

Wat kost Gordon per uur?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gordon is € 12.750 . Deze gage voor het inhuren van Gordon is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op artistbookings.nl

Wat kost een half uur Gerard Joling?

Gerard Joling

Om de Maak me gek-zanger uit te nodigen moet je wel een flinke portemonnee hebben. Je betaalt namelijk 14.000 euro om deze volkszanger voor je te laten optreden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlboulevard.nl

Wie is de grootste artiest ooit?

Michael Jackson is door het Nederlands publiek verkozen tot de grootste poplegende aller tijden. Dit blijkt uit representatief onderzoek van Veronica in samenwerking met Panel Inzicht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radioveronica.nl

Wie is de best verdienende artiest?

De mannen van rockgroep Genesis zijn volgens het Amerikaanse blad Forbes de bestbetaalde entertainers van 2022. De muzikanten verdienden het afgelopen jaar 230 miljoen dollar (214 miljoen euro), met name dankzij de verkoop van hun muziekrechten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shownieuws.nl

Wat kost een uurtje Gerard Joling?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gerard Joling is € 16.500 . Deze gage voor het inhuren van Gerard Joling is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Gerard Joling is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op artistbookings.nl

Hoe duur is Suzan en Freek?

Suzan & Freek zijn alleen met hun eigen liveband te boeken. Gage ter indicatie. De prijs (richtprijs) voor het boeken van Suzan en Freek is € 35000. Deze gage voor het inhuren van Suzan en Freek is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op partybookers.nl

Wat kost Rene Froger voor een uur?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van René Froger is € 11.500 . Deze gage voor het inhuren van René Froger is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op artistbookings.nl

Wat kost een uur Guus Meeuwis?

De één heeft een vaste prijs per uur, de ander rekent in halve uren, zo weet weekblad Privé. Maar een indicatie geeft het zeker. Zo duur zijn in ieder geval de Brabantse artiesten volgens het blad: Guus Meeuwis – 20.000 euroDe duurste Brabander in de lijst is met stip Guus Meeuwis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op omroepbrabant.nl

Wat kost snelle per uur?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Snelle is meer dan €20.000. Deze gage voor het inhuren van Snelle is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Snelle is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op artistbookings.nl

Wat kost Tino Martin voor een uur?

Een optreden van Tino Martin kost tegenwoordig zo'n € 12.500,00 excl. BTW & Buma. Het gaat hierbij om een optreden van 1 x 30 minuten, inclusief een geluidsset en een geluidsman. Dit zijn optredens zonder live band, met professionele orkestbanden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wat is de jongste miljonair?

De jongste miljonair ter wereld: Mompha Junior (9) kreeg al herenhuis, Bentley en Lamborghini cadeau. Maak kennis met Mompha Junior, de jongste miljonair ter wereld. Het Nigeriaanse ventje is amper negen jaar, maar heeft wel al een herenhuis en enkele blitse luxewagens op zijn naam staan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be

Wie is de jongste miljonair van Nederland?

Oprichter Adriaan Mol van betalingsverwerker Mollie is dit jaar de rijkste jonge, selfmade miljonair, volgens tijdschrift Quote. Het zakenblad schat het vermogen van de 38-jarige Mol op 3,5 miljard euro, vijf keer zoveel als in 2021.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessinsider.nl

Wat is het vermogen van Lil Kleine?

Nieuwe jaarrekening

Wel staan er gegevens in over het vermogen van het bedrijf. Daaruit blijkt in de eerste plaats dat er in 2020 in totaal minder geld in Kleine Moeite BV zat dan in het jaar ervoor. Het balanstotaal daalde met ruim 400.000 euro, van 2,1 miljoen naar 1,7 miljoen euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat kost het om Mart Hoogkamer te boeken?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Mart Hoogkamer is € 6.995 – € 8.995 . Deze gage voor het inhuren van Mart Hoogkamer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op artistbookings.nl

Wat kost Frans Bauer per uur?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Frans Bauer is € 11.995 . Deze gage voor het inhuren van Frans Bauer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Frans Bauer is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op artistbookings.nl