Wie is Donny M uit Geleen?

De 22-jarige man uit Geleen wordt verdacht van ontvoering en betrokkenheid bij de dood van de 9-jarige Gino. Het jongetje werd woensdagavond voor het laatst gezien op een voetbalveldje in Kerkrade waar hij met enkele andere kinderen voetbalde. Sindsdien werd hij vermist.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wie is Donny M van Gino?

Donny M., de man die ervan wordt verdacht dat hij de 9-jarige Gino uit Kerkrade heeft ontvoerd en gedood, is volgens deskundigen minder toerekeningsvatbaar. Dat blijkt uit onderzoek van het Pieter Baan Centrum, meldt dagblad de Limburger. Het centrum heeft het rapport recent met justitie gedeeld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wie is Donnie M Geleen?

M. (23) heeft bekend dat hij Gino meenam naar zijn woning in Geleen, hem onder meer drugs toediende en hem vervolgens seksueel misbruikte. Gino is daarna gewurgd en gesmoord. De man wordt ook verdacht van het bezitten en verspreiden van kinderporno en ontucht met een wilsonbekwame in 2019.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

Wie is Donny M?

Donny M. (22) heeft bekend dat hij de 9-jarige Gino heeft ontvoerd, seksueel misbruikt en gedood. 'Wat er is gebeurd en wat ik heb gedaan, is afschuwelijk', zei hij voor de rechtbank. 'Dat had nooit mogen gebeuren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op volkskrant.nl

Wie is Donny M 22 Geleen?

Donny M., de 22-jarige verdachte uit Geleen in de zaak-Gino, wordt verdacht van moord en ontvoering. Ook heeft de rechter vandaag bepaald dat M. langer blijft vastzitten, meldt 1Limburg. De verdachte werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nos.nl

Donny M. verdacht van moord en ontvoering Gino (9)

34 related questions found

Wat heeft Donny M met Gino gedaan?

Tijdens de eerste zitting in de zaak vertelde Donny M. dat hij Gino heeft meegenomen naar zijn woning, hem drugs en kamagra toediende en hem seksueel heeft misbruikt. Daarna is het kind gewurgd en gesmoord, zo is de conclusie na sectie op het lichaam van Gino.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wie is Donny Marwa Geleen?

Donny M., de moordenaar van Gino, was al in 2015 veroor- deeld voor poging tot doodslag. In 2017 mishandelde hij twee jonge kinderen in de leeftijd van Gino. Een van die twee kinderen misbruikte hij. Hij kreeg voor beide vergrijpen amper straf.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweedekamer.nl

Wie is de moeder van Gino?

De zoektocht mocht niet baten, enkele dagen later werd het lichaam van Gino gevonden in Geleen, in een tuin vlakbij het huis van verdachte Donny M. Vijf maanden later overleed Lilian, de moeder van Gino. Ze stierf een natuurlijke dood. Binnen een half jaar verloren de zussen dus hun broertje én hun moeder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 1limburg.nl

Waar woont Donny M?

Donny M. woont op het moment van zijn arrestatie al enkele maanden in het appartementje aan de Dommelstraat in de Geleense wijk Landgraaf.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op panorama.nl

Wie is Donny M achternaam?

Donny Marwa (voortaan beter bekend als M.) is zo'n wandelend probleemgeval.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op geenstijl.nl

Wat kost een optreden van Donnie?

In 2021 scoorde hij samen met René Froger een dikke hit met het nummer 'Bon Gepakt. ' De prijs (richtprijs) voor het boeken van Donnie is € 17750. Deze gage voor het inhuren van Donnie is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op partybookers.nl

Wat is er met Donny M gebeurd?

Donny M. was eerder veroordeeld voor mishandeling en bedreiging van twee kinderen en het misbruiken van zeker één van hen. Ook kreeg hij een straf opgelegd voor een poging tot doodslag nadat hij een stoeptegel van een viaduct gooide. In die zaak werd hij verminderd toerekeningsvatbaar geacht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat is de straf voor Donny M?

De nu 22-jarige M. was destijds nog maar 15 jaar oud. De rechter legde hem 100 uur taakstraf op, waarvan de helft voorwaardelijk. Hij kreeg een lage straf omdat deskundigen hem verminderd toerekeningsvatbaar hadden verklaard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Waar woont de moeder van Gino?

Na de dood van Gino in juni onstond er een bloemenzee bij zijn woning. Maastricht - De moeder van de in juni vermoorde Gino van der Straeten (9) is dinsdagavond dood aangetroffen in haar woning in Maastricht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op telegraaf.nl

Waar woont de zus van Gino?

Volgens een 21-jarige zus woont de jongen bij zijn moeder in Maastricht. Maar die is ziek, en sinds een week logeert hij daarom bij een 32-jarige zus in Kerkrade.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nieuwsblad.be

Waar komt Donny M vandaan?

Donald Ellerström of naar eigen zeggen Donald Scloszkie (Amsterdam, 5 augustus 1994), bekend onder de artiestennaam (Mara)donnie, is een Nederlandse rapper.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Hoe is Gino ontvoerd?

Gino werd geprezen om zijn voetbalkwaliteiten, zo verklaarde het meisje. "Na een tijdje lokte de man Gino naar zijn auto. Gino liep vrijwillig mee, maar toen hij bij de auto was, werd hij meteen naar binnen getrokken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoe oud is zus Gino?

Zus Kelly (32) zou zelfs de voogdij over Gino krijgen, maar daar kan de verdwijning niet mee te maken hebben, verzekert Naomi. "Daar was hij juist blij om.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hartvannederland.nl

Welke ziekte heeft moeder Gino?

Gino was toen elf jaar oud. Vanaf dat moment zorgt hij voor zijn moeder en zijn autistische broer. "Een halfjaar na het overlijden van mijn vader, kreeg mijn moeder reuma. Later werd ze ook depressief en kreeg ze zelfmoordgedachten", vertelt Gino.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kro-ncrv.nl

Wat is er gebeurd met Gino?

Een patholoog concludeerde dat Gino inderdaad door verwurging stierf, zo bleek vandaag. In het bloed van de jongen werd onder meer de drug MDMA gevonden, wat ook aan zijn overlijden kan hebben bijgedragen. "En dan zijn er nog aanwijzingen voor bijna-verdrinking", las de rechter voor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wie zijn de ouders van Donny M?

15 jaar oud was, overleed zijn biologische vader op 52-jarige leeftijd. Hij had amper tot geen contact met zijn vader gehad. Het laatste contact met zijn moeder stamt uit 2014, schrijft L1. Zij verhuisde naar Rotterdam.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nos.nl

Wie is Donny B?

verdacht van sadistische seksspelletjes: 'Moesten luier om' Het zou het scenario van een 'shockdoc' kunnen zijn: overdag is hij proces operator en gemeenteraadslid; 's avonds dwingt hij mensen via de webcam tot sadistische seksspelletjes.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijnmond.nl

Waar zijn de ouders van Gino?

Het lichaam van de moeder van Gino werd vanavond gevonden in een huis in Maastricht. Judy op 't Veld van Namens de Familie staat de familie bij sinds de ontvoering en dood van Gino. "Dit is afschuwelijk voor zijn zussen, echt vreselijk", zegt ze. Zij verliezen vijf maanden na de dood van hun broertje nu hun moeder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoe is het met de familie van Gino?

Ze zou een natuurlijke dood zijn gestorven. Gino bracht de laatste week van zijn leven door bij zijn zus Kelly. De broer van de overleden vrouw en diens dochter Kelly kwamen vrijdagochtend na het bekend worden van de dood van hun zus en tante naar de Vismarkt in Roermond om er steun bij elkaar te zoeken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

Waar ligt Gino begraven?

De vorige week overleden moeder van de in Geleen in juni dit vermoorde Gino van der Straeten (9), is woensdag in besloten kring begraven in Maastricht. Dat blijkt uit informatie waar ZO-NWS over beschikt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zo-nws.nl