Hoeveel post komt niet aan?

57 procent van de respondenten zegt post te krijgen die niet voor hen bestemd is. Anderen zeggen dat PostNL de post te laat bezorgt (51 procent), op een verkeerd adres (35 procent) of dat hun post kwijtraakt (36 procent).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op maxmeldpunt.nl

Wat te doen als de post niet aankomt?

Klacht indienen als ontvanger post

Verwacht u een brief of pakket? En heeft u die niet of te laat ontvangen? Vraag de verzender dan om een klacht in te dienen bij het postbedrijf. U kunt ook zelf een klacht indienen bij het postbedrijf.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijksoverheid.nl

Hoeveel poststukken per dag?

Kwaliteit in de praktijk

Van die 8 miljoen poststukken per dag bezorgen we er 7.632.000 op tijd. De rest (ca. 368.000 stuks) wordt met een lichte vertraging bezorgd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Waarom is PostNL vertraagd?

Er is iets misgegaan waardoor we de zending niet volgens plan konden bezorgen. Dit gebeurt héél soms bij onverwacht grote drukte. Als je nu kijkt op track & trace, vind je daar het juiste bezorgmoment.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Kan PostNL 2 keer komen?

De pakketbezorgers van PostNL komen voortaan geen tweede keer langs met een pakketje. Als de klant of de buren niet thuis zijn, gaat het pakje in het vervolg direct naar een PostNL-locatie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nos.nl

Jensen Telefoon Terreur - Post komt niet

29 related questions found

Hoeveel per stop PostNL?

Pakketbezorgers worden betaald via een zogenoemd 'stoptarief': 1,20 tot 1,80 euro per stop, met een toeslag van 16 cent per pakket. Volgens Wassenaar is dat tarief te laag: "Het bezorgen van een pakket kost gewoon geld. Meer pakketten levert wel voordeel in rijtijd op, maar meer pakketten betekent ook een volle bus.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nporadio1.nl

Waar is mijn post gebleven?

Controleer de status van je pakket of post met track & trace

Of open de PostNL-app op je telefoon. Meestal krijg je de track & trace-code van de afzender, bijvoorbeeld via een bevestigingse-mail. Ben jij de afzender? Dan vind je de track & trace-code op het verzendbewijs dat je krijgt van het PostNL-punt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Waarom komt de post zo laat?

' Dan heeft de bezorger helaas wat vertraging. Dit kan komen door drukte onderweg. Of door slecht weer. We doen ons best om je pakket of post vandaag nog te bezorgen (uiterlijk 22.00 uur).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Waarom is er drukte bij PostNL?

Waarom is het zo druk? Door het storten van vakantiegeld, de extra vrije dagen en het mooie weer bestellen mensen ieder jaar veel rond deze periode. Om ons op die drukte voor te bereiden, vragen we van tevoren aan webshops hoeveel bestellingen ze verwachten. Daar passen we onze capaciteit op aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op koosvanderbeek.nl

Hoe vaak komt PostNL langs?

Postbezorging: 5 dagen per week

PostNL bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag. Als je vóór de buslichting je brief post, dan wordt deze meestal de volgende werkdag bezorgd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Wat is het grootste postbedrijf van Nederland?

Op basis van omzet heeft UPS met 40-45% het grootste marktaandeel. - DHL Parcel heeft op basis van volume uitgaand grensoverschrijdend pakketvervoer met 30-35% het grootste marktaandeel. Ook op basis van omzet, had DHL Parcel het grootste marktaandeel met 20-25%.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op acm.nl

Waarom wordt er op maandag geen post bezorgd?

Het besluit is genomen om PostNL tegemoet te komen. Er wordt in het weekend niet veel post verstuurd, waardoor er op maandag weinig aanbod is. Dat maakt de bezorging relatief duur. Het schrappen van de maandag betekent volgens het ministerie dat de stijging van de prijs van een postzegel beperkt kan worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Hoeveel pakketten verwerkt PostNL per dag?

Normaal gesproken bezorgt PostNL 900.000 pakketten per dag. Vorig jaar waren dat er nog 800.000. Door de coronacrisis is dat al gestegen naar 1 miljoen per dag.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoe lang is de post onderweg?

PostNL bezorgt je brieven, kaarten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur. Maak je gebruik van speciale verzendopties? Dan kan de bezorgtijd afwijken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Welke dag wordt er geen post bezorgd?

Volgens de Postwet moet PostNL van dinsdag tot en met zaterdag bezorgen. Toch zijn ze ook op maandag actief. Dan bezorgen ze namelijk alle post die niet kan wachten tot later in de week: rouwkaarten en medische pakketjes.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op geodan.nl

Hoe weet ik of mijn brief is aangekomen?

Benieuwd of je aangetekende post of pakket al is bezorgd? Dat kun je zien door in te loggen op postnl.nl en te kijken onder het tabblad 'bezorgd'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Hoe laat leegt PostNL?

Wanneer worden de brievenbussen van Postnl geleegd? De oranje brievenbussen van Postnl worden van maandag tot en met vrijdag dagelijks om 17:00 uur geleegd. Op Postnl locaties kun je nog tot 18:00 uur terecht met je postkaartje. In het weekend wordt er geen enkele oranje brievenbus leeg gehaald.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op brievenbuswebshop.nl

Wie controleert PostNL?

Toezicht op postbezorging

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt toezicht op de naleving van de Postwet 2009. Dat geldt voor alle postvervoerbedrijven die actief zijn op de postmarkt. De ACM controleert bijvoorbeeld of postvervoerders het briefgeheim naleven. En of zij een klachtenregeling hebben.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijksoverheid.nl

Wat is er aan de hand met PostNL?

20 % van de pakketten werd bij de buren afgeleverd, terwijl dat niet was afgesproken. 16% van de pakketten werd niet afgegeven maar achtergelaten. 14% van de pakketten werden nooit afgeleverd en zoek geraakt. De helft van deze ondervraagden heeft contact opgenomen met PostNL.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op logistiek.nl

Hoe laat komt de gewone post?

Briefpost (brief of kaart)

Gewone briefpost bezorgen we op dinsdag t/m zaterdag voor 20.00 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Is PostNL al langs geweest?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace-code (barcode of 'niet-thuis code') en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Wat is Lichtingstijd?

Toelichting – lichtingstijd: Dit is het tijdstip waarop de PostNL chaueur de pakketten ophaalt bij de PostNL locatie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op monumentocruzdeltercermilenio.cl

Kun je zien of je post krijgt?

In Mijn Post kun je alle post zien die is verstuurd naar jouw adres, behalve: Ongeadresseerde post (folders etc.) Post die wordt bezorgd door andere postbedrijven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Hoe vaak wordt de post bezorgd?

Met Flex levert u uw poststukken aan in de ene week, en wordt het de week daarna bezorgd op dinsdag t/m vrijdag. U kunt hierbij geen dag kiezen, PostNL bepaalt zelf wanneer het valt. Met Flex kunt u van woensdag t/m vrijdag aanleveren, dan valt het de week erna op dinsdag t/m vrijdag.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vogelaargroep.nl

Wat gebeurt er als PostNL je pakket kwijt raakt?

Neem dan eerst contact op met die winkel als je pakje is zoekgeraakt. De webshop is jouw eerste aanspreekpunt en moet zorgen voor een oplossing. De verzender kan na jouw melding in conclaaf met het postbedrijf, zodat zij een onderzoek naar jouw verdwenen pakketje kunnen opstarten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bnnvara.nl