Kan je met iDEAL betalen op AliExpress?

Door de samenwerking tussen PPRO en Alipay kunnen alle Nederlandse consumenten voortaan hun aankopen bij AliExpress met iDEAL afrekenen. AliExpress is een internationale marktplaats voor Chinese webwinkels waar consumenten uiteenlopende artikelen kunnen kopen, van elektronica tot kleding.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op banken.nl

Kun je bij Alibaba met iDeal betalen?

Anders dan bij AliExpress, kan er bij Alibaba.com niet betaald worden met iDeal. Wat dan wel weer overeenkomt is dat bij zowel Alibaba.com als bij AliExpress er niet betaald kan worden met PayPal. U bent dus genoodzaakt om een Credit Card aan te schaffen, of een account aan te maken bij Western Union.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kopeninchina.nl

Waarom kan ik niet betalen op AliExpress?

Betalen op AliExpress vanuit Nederland lukt nog steeds niet

Kies dan eens voor een andere (mogelijke) betaalmethode. Het komt zelden voor dat twee betaalmethoden niet werken. Mocht je nog vragen hebben over betalen op AliExpress, kan je mailen naar [email protected].

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op aliexpressinfosite-nederland.nl

Hoe kopen op AliExpress?

Je kiest een betaalmethode en vult je naam in. Vervolgens wordt je naar iDeal doorverwezen en kun je je betaling afmaken. Mocht je iDeal niet zien staan, zorg er dan voor dat je EERST een account maakt voordat je aan de slag gaat met het bestellen bij AlieXpress!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op internetviking.nl

Hoe werkt Klarna AliExpress?

Shoppen op AliExpress met Klarna

Je bezoekt de website, bestelt een product en kiest voor de betaalmethode Klarna. Het product komt binnen. Je hebt tot 14 dagen na verzending om af te rekenen op AliExpress met Klarna. Als het pakket er nog niet is in deze tijd, kan je het betalingsproces pauzeren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op aliexpressinfosite-nederland.nl

HOE KAN JE DINGEN BESTELLEN VIA Aliexpress !!!

16 related questions found

Hoe kan ik achteraf betalen bij AliExpress?

Achteraf betalen op AliExpress met Klarna

Nu kan je achteraf betalen op AliExpress middels Klarna. Dit kan uiterlijk 14 dagen na verzending van het pakket. Als je pakket er nog niet is, kan je het betalen uitstellen via de app. Jongeren maken het meest gebruik van dit soort platformen (Klarna, Afterpay).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op aliexpressinfosite-nederland.nl

Waarom kan ik niet met Klarna betalen bij AliExpress?

De meest voorkomende oorzaak is een hele simpele: verkeerd ingevoerde adresgegevens of geboortedatum. Klarna heeft de juiste gegevens van jou nodig. Maak je een tikfout in je naam, adres, huisnummer, postcode of woonplaats dan kan het zijn dat de order niet geaccepteerd wordt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op watchxl.nl

Waarom is AliExpress zo duur?

4. Waarom wordt het duurder? De pakketjes van buiten de EU worden vooral duurder omdat het huidige systeem ongelijkheid creëert tussen Europese en niet-Europese webwinkels. Met de invoering van de nieuwe regels is er een gelijk speelveld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat zijn de verzendkosten bij AliExpress?

Voor een normale zending betaal je 13 euro aan afhandelingskosten. Voor een zending via Express Mail Service (EMS) betaal je 17,50 euro. Een EMS-zending is een zakelijke zending vanuit het buitenland die met voorrang moet worden verwerkt. Daarom zijn de kosten hoger.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op opgelicht.avrotros.nl

Wat verandert er per 1 juli AliExpress?

Btw op bestellingen van AliExpress

Als je pakketje na 1 juli wordt bezorgd, wordt dat duurder. Er komt voortaan 21 procent btw bij ofwel ruim 4 euro bij een pakketje van twee tientjes. Het wordt dan ook minder aantrekkelijk om in China te kopen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Kun je bij AliExpress terugsturen?

De AliExpress verkopers mogen zelf hun retour beleid bepalen. Dit zal je met de verkoper van het product moeten oplossen. Deze kan je altijd benaderen om geld terug te sturen, het product terug sturen of om je product te vervangen. Mocht je er met de verkoper niet direct uitkomen, kan je AliExpress vragen om hulp.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op aliexpressinfosite-nederland.nl

Is AliExpress een geregistreerde winkel?

De meeste grote webshops zoals AliExpress, E-bay en Wish hebben zich al geregistreerd. Je kan een geregistreerde webshop makkelijk herkennen: als er in je winkelmandje staat dat de btw inbegrepen is, dan zit je safe!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bpost.be

Hoe lang duurt geschil AliExpress?

Na het indienen van het Open Dispuutformulier op AliExpress heeft de verkoper 15 dagen de tijd om te reageren en te proberen met u tot een overeenkomst te komen. Als er geen overeenstemming wordt bereikt binnen de termijn van 15 dagen, wordt het geschil automatisch een claim.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op aliexpressinfosite-nederland.nl

Waarom kan ik geen iDEAL betaling doen?

Wat moet ik doen? Neem contact op met uw bank. Uw bank kan u verder helpen en uitzoeken wat de status is van de betaling. Het is belangrijk dat u het 16-cijferige iDEAL-transactienummer uit uw rekeningoverzicht bij de hand heeft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ideal.nl

Kan iedereen met iDEAL betalen?

Alle Nederlandse banken bieden iDEAL aan en u kunt er direct veilig mee betalen. U hoeft zich niet te registreren, niets te downloaden en ook geen account aan te maken om te betalen met iDEAL.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op veiligbankieren.nl

Wat moet ik doen om met iDEAL te kunnen betalen?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ideal.nl

Is AliExpress een betrouwbare site?

'Het overgrote deel van de verkopers zit op 95 procent of meer positieve reviews, en is dus aardig betrouwbaar,' aldus Android Planet in dit artikel over AliExpress. 'In de zoekresultaten zorgt AliExpress er bovendien doorgaans voor dat de meest betrouwbare webwinkels bovenaan staan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Wie bezorgt AliExpress in Nederland?

PostNL stuurt pakketjes uit China standaard naar afhaalpunt

PostNL verstuurt pakketjes die uit China komen standaard gelijk naar een afhaalpunt in plaats van (een poging te doen) het bij de consument aan huis af te leveren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op parcelsapp.com

Hoe kun je douanekosten vermijden?

Je kunt invoerheffingen vermijden als je goederen die van buiten de Europese Unie komen, opslaat in een douane-entrepot. Als je deze goederen daarna uitvoert naar landen buiten de EU, hoef je geen invoerrechten te betalen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mtsprout.nl

Wat is beter Alibaba of AliExpress?

Als we Alibaba en AliExpress als webshop vergelijken, zit het grootste verschil in het feit dat Alibaba, bedrijven de kans biedt om producten internationaal aan te bieden. Op het platform van AliExpress kunnen consumenten producten kopen van bedrijven over de hele wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op aliexpressinfosite-nederland.nl

Hoe controleert de douane pakketjes?

Alle pakketten die van buiten de EU komen, moeten voorzien zijn van een handelsfactuur of een pro-formafactuur. Als je documenten gaat verzenden, hoef je geen handelsfactuur of pro-formafactuur bij te voegen. Een document is namelijk een papier zonder handelswaarde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dpd.com

Kun je bij Klarna met iDEAL betalen?

Je betaalt gemakkelijk in de app met iDEAL, of, zodra je bankrekening veilig gekoppeld is aan de app, met één klik.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klarna.com

Wat als je Klarna nooit betaald?

Als je de uiterste betaaldatum niet haalt, krijg je eerst een herinnering. Daarna ontvang je een betalingsherinnering en worden er kosten aangerekend, maar je krijgt altijd een nieuwe kans om het uitstaande bedrag te betalen. Onbetaalde schulden worden overgedragen aan incasso.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klarna.com

Heeft Klarna invloed op BKR?

We voeren geen kredietcheck uit wanneer je:
  1. je aanmeldt op Klarna.
  2. de Klarna App downloadt.
  3. 'Betaal nu' selecteert met een bankoverschrijving of creditcard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klarna.com