Hoeveel foto's kunnen er op 16 GB?

Een geheugenkaart van 16 GB kan tussen de 200 en 11,000 foto's bevatten, afhankelijk van verschillende factoren. Een SD-kaart van 16 GB kan gewoonlijk ongeveer 2861 JPEG-afbeeldingen van 16 megapixels bevatten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op photographyforrealestate.net

Hoeveel fotos op 15 GB?

Eén GB (gigabyte) staat gelijk aan 1000 MB (megabyte). Makkelijker gezegd: met één gigabyte kun je ongeveer 286 foto's maken of 10 minuten film opslaan. Bij dit gemiddelde gaan we ervan uit dat de foto's genomen worden in JPEG formaat met een camera met 10 megapixels.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kieskeurig.nl

Hoeveel foto's kun je maken met 128 GB?

Een opslagcapaciteit van 128 GB kan maximaal 106 afbeeldingen bevatten en slechts 666 afbeeldingen. Het gemiddelde bereik van JPEG's dat u kunt verwachten, ligt tussen 1 en 939 afbeeldingen. Voor RAW-bestanden kan het tussen de 19 393 en 106 666 afbeeldingen opslaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op photographyforrealestate.net

Hoeveel fotos op 32 GB stick?

32 GB kan tussen de 480 en 26,500 foto's bevatten. Het kan ongeveer 1,780 RAW-afbeeldingen opslaan die zijn gemaakt met een 6MP-camera. Dat cijfer komt neer op ongeveer 17,800 JPEG-foto's met dezelfde resolutie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op photographyforrealestate.net

Hoeveel foto's op 8 GB?

Op een SD-kaart van 8 GB kunnen maar liefst 2,220 JPEG-afbeeldingen worden opgenomen met een resolutie van 12 MP. Een camera die in het RAW-formaat is vastgelegd, kan echter ongeveer 220 afbeeldingen met dezelfde resolutie opslaan. Met een resolutie van 10 MP kan het ongeveer 2,288 JPEG's en 222 RAW's opslaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op photographyforrealestate.net

Uitleg: zo maak je een backup van foto's op je smartphone

44 related questions found

Hoeveel foto's is 5 GB?

Oplossing op maat. Je gratis OneDrive met 5GB opslagruimte geeft je nog steeds de mogelijkheid om 6.600 Office-documenten of 1.600 foto's veilig te bewaren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pulse.microsoft.com

Hoeveel foto's gaan er op 64 GB?

64 GB kan 969 tot 5333 RAW-foto's opslaan als ze zijn gemaakt met een resolutie van 4 MP - 22 MP. Het slaat echter tussen 9696 en 53333 JPEG-afbeeldingen op in hetzelfde resolutiebereik. Dit cijfer komt neer op 17777 beelden op een GoPro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op photographyforrealestate.net

Hoeveel GB gratis Google fotos?

Elk Google-account biedt 15 GB aan opslagruimte die wordt gedeeld door Google Drive, Gmail en Google Foto's. Als je upgradet naar Google One, gaat je totale opslagcapaciteit naar 100 GB (of meer, afhankelijk van het abonnement dat je kiest).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op one.google.com

Hoeveel GB nodig voor camera?

Voor opname van een Full HD IP camera die non-stop draait is er ongeveer 500GB per week nodig. Beveiligingscamera's met een hogere resolutie hebben vanzelfsprekend meer geheugen nodig. Een 4K IP camera heeft vier keer meer geheugen nodig dan een Full HD IP camera, omdat de resolutie viermaal zo scherp is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op camerashop24.nl

Hoeveel foto's staan er op mijn Google foto's?

Google maakte een tijdje geleden bekend dat gebruikers vanaf 1 juni niet meer onbeperkt foto's in hoge kwaliteit kunnen uploaden naar de Google Foto's-app. Vanaf vandaag tellen beelden die je uploadt in deze kwaliteit mee voor je gratis Google One-opslaglimiet van 15GB.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Is 16 GB voldoende?

Voor de meeste casual gamers en computergebruikers is 16 GB ruim voldoende, terwijl 8 GB RAM geheugen meestal prima is voor de dagelijkse dingen. Tenzij je vaak meerdere toepassingen tegelijk draait die veel geheugen gebruiken, is 32 GB RAM waarschijnlijk verspilling.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lenovo.com

Heb ik 8 of 16 GB nodig?

Met 8 gigabyte heb je genoeg voor je hobby, maar het professionele werk vraagt om minimaal 16 gigabyte. Zo open je programma's als Adobe Premiere Pro, InDesign en Photoshop naast elkaar, zonder dat je computer vertraagt. Ook voor het werken met grote dataspreadsheets is 16 gigabyte de aanbevolen hoeveelheid.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Hoeveel foto's op 4 GB?

Op een SD-kaart van 4 GB kun je dan 1111 foto's opslaan. Let op! Dezelfde foto opgeslagen in het RAW formaat neemt zo maar 21 MB in. Dan passen er nog maar 190 afbeeldingen op de 4GB SD-kaart.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Hoeveel GB gebruik je gemiddeld per maand?

Hoeveel MB's je nodig hebt, hangt af van je eigen datagebruik. In Nederland ligt het gemiddelde aan dataverbruik zo rond de 750 MB per maand en bij sommige mensen zelfs tot 1 GB of hoger.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op community.vodafone.nl

Hoe lang doe je met 1 GB internet?

Een veelgebruikte schatting voor surfen via je mobiele telefoon is 2-4 megabyte per minuut: een gigabyte geeft je dus tussen de vier en 8.5 uur surftijd. Facebook verbruikt ongeveer hetzelfde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Hoeveel GB per maand heb ik nodig?

Als je regelmatig muziek luistert, bijvoorbeeld via Spotify en ook veel op TikTok en YouTube zit, neem dan een bundel van minstens 10 GB per maand. Kijk je echt vaak video's en bijvoorbeeld ook live televisie op je smartphone, dan is een bundel van minimaal 20 GB op zijn plaats.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Hoeveel fotos op 64gb iPhone?

Dan zit je met 64 GB opslaggeheugen wél goed. Op een iPhone SE of Samsung A21s met 64 GB kun je meer dan 15.000 foto's opslaan die je met de 12-megapixelcamera van deze telefoon maakt. Ook kun je met 64 GB voor bijna twaalf uur aan opgenomen Full HD-video's kwijt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Hoeveel foto's op 2 TB?

Een foto of video kan varieren in kwaliteit en in benodigde opslagruimte, wij rekenen met een gemiddelde grootte van 3 MB voor een foto en 5 GB voor een (DVD-kwaliteit) film. Op een 2 TB HDD kunnen bijvoorbeeld 620.000 foto's op of 370 films.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Hoeveel fotos zijn 200 GB?

200 GB kan maar liefst 55500 JPEG-afbeeldingen bevatten met een resolutie van 12 MP. Het kan ook ongeveer 5555 afbeeldingen opslaan voor de veel grotere RAW-afbeeldingen met de exacte resolutie. Als je JPEG's met de hoogst mogelijke kwaliteit moet opslaan, kunnen dat ongeveer 30,300 afbeeldingen zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op photographyforrealestate.net

Hoeveel foto's op 512 GB?

Een opslagcapaciteit van 512 GB kan maximaal 426666 afbeeldingen bevatten en slechts 7757 afbeeldingen. Het gemiddelde bereik van JPEG's dat u kunt verwachten, ligt tussen 77570 en 426660 afbeeldingen. Voor RAW-bestanden kan het tussen de 7757 en 42666 afbeeldingen bevatten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op photographyforrealestate.net