Waarom ruiken geslachtsdelen naar vis?

Ruikt jouw penis naar vis? Dan is er een kans dat je een schimmelinfectie te pakken hebt. Dit noemen ze met een duur woord ook candidiasis. Wanneer je een schimmelinfectie hebt wil dit niet altijd zeggen dat je penis een visgeur heeft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op npo3.nl

Wat als je naar vis ruikt?

Je vagina ruikt naar vis

Een vislucht kan wijzen op bacteriële vaginose. Er groeien verschillende bacteriën in je vagina. Ze zijn compleet normaal en houden de vagina gezond. Bacteriële vaginose wordt veroorzaakt door een onevenwicht van verschillende soorten bacterien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op abel.care

Waarom ruikt menstruatie naar vis?

Stinkende afscheiding door bacteriële vaginose

Bij bacteriële vaginose verandert er veel in de afscheiding. Dit komt door een onbalans tussen natuurlijke bacteriën en schimmels in de vagina. Naast een andere kleur en samenstelling kan de geur anders worden. Er ontstaat dan een onaangename, vaak visachtige, geur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gezondheidsplein.nl

Waarom ruikt mijn onderbroek naar urine?

Urine kan een ammoniak geur hebben, waardoor het enigszins een chemische geur krijgt. De hoeveelheid ammoniak in je plas gaat omhoog als je uitgedroogd bent, waardoor de geur sterker kan worden. Drink daarom genoeg water.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libresse.nl

Wat is de betekenis van smegma?

Smegma is het witte huidsmeer dat onder de voorhuid van je eikel zit. Dit ontstaat als je je penis niet goed wast met water.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op sense.info

Ruikt een VAGINA naar VIS? | Getest #2

43 related questions found

Hoe voorkom je Kopkaas?

Behandeling. Smegmavorming is fysiologisch en vraagt geen behandeling in de zin van pogingen dit verschijnsel te voorkomen of definitief weg te werken. Het besef dat het geen infectie is en geen infectie (of kanker) veroorzaakt en dat gewoon schoonhouden voldoende is, werkt geruststellend.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ntvg.nl

Hoe kom je af van Kopkaas?

Voorhuid zachtjes naar achter halen, spoelen met lauw water, eventueel wegwrijven met washandje. Gewoon onder de douche je voorhuid naar achteren trekken. En het smegma met lauw warm water weg wassen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jongerenpuntveldhoven.nl

Waarom is mijn onderbroek nat?

Uit je vagina verlies je soms wat slijm/vocht, dit noemen we afscheiding. Het is normaal dat er afscheiding uit de vagina komt, dit is hoe je vagina schoon en gezond blijft. Normale afscheiding is meestal helder of wit van kleur. Soms lijkt het wat geel als het opdroogt in je onderbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op degynaecoloog.nl

Hoe ruikt gezonde afscheiding?

Gezonde afscheiding is wit, vloeibaar en doorzichtig. Het kan wat zuur ruiken, maar kan ook geurloos zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op moetiknaardedokter.nl

Hoe ruikt afscheiding chlamydia?

Abnormale afscheiding door een SOA

Ook SOA's kunnen je afscheiding laten veranderen. Bij chlamydia, de meest voorkomende SOA, merk je soms dat de afscheiding anders ruikt en dat het wat meer is dan anders. Ook kan er wat bloed uit de vagina komen na het vrijen. Daarnaast krijgen sommige vrouwen pijn bij het plassen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op soazorg.nl

Wat betekent het als je plas heel sterk ruikt?

Uitdroging kan een sterke urinegeur veroorzaken

Als urine donker van kleur is met een sterke geur, kan dit wijzen op uitdroging. Sterk geconcentreerde urine, veroorzaakt door een lage vochtinname, ruikt vaak sterk. Wanneer urine te geconcentreerd is, irriteert het ook de blaaswand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tena.nl

Hoe weet je of je een candida infectie hebt?

Symptomen van candida in je vagina

jeuk in je vagina. witte afscheiding zonder geur, soms brokkelig. je vagina is rood, gezwollen en pijnlijk. pijn of een branderig gevoel, soms alleen bij het plassen of seks.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op soaaids.nl

Wat zegt je afscheiding over je?

Witte afscheiding, ook wel witte vloed genoemd, is de manier van je lichaam om de boel schoon te houden. Het wordt op een natuurlijke manier aangemaakt in de baarmoederhals of de cervix, en de hoeveelheid varieert gedurende je menstruatiecyclus. De meeste vrouwen hebben vlak voor ze ongesteld worden veel afscheiding.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libresse.nl

Heeft stress invloed op afscheiding?

Het vrouwelijk hormoon oestrogeen wakkert de aanmaak van lactobacillen aan. Maar bij chronische stress daalt de aanmaak van oestrogeen en krijg je cortisol en adrenaline in overdrive. Het gevolg? De zuurtegraad kan uit balans raken, waardoor schimmelinfecties en bacteriële vaginose op de loer liggen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op womenshealthmag.com

Wat gebeurd er als je een week geen onderbroek draagt?

Geen onderbroek dragen haalt beschermlaagje weg

En hoe zit het met de huid rondom je vagina en vulva, maakt het daarvoor nog uit of je wel of geen onderbroek draagt? Dermatoloog Thomas Maselis heeft een geruststellend antwoord: volgens hem is er helemaal niks mis met het dragen van een onderbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

Hoeveel dagen kan je een onderbroek aan?

Volgens Philip Tierno, professor microbiologie aan de New York Universiteit, was je idealiter je ondergoed na één draagbeurt. Toch heeft het geen échte grote gevolgen voor je gezondheid als je een slip of boxershort twee dagen achter elkaar draagt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op goedgevoel.be

Hoe lang kan je een onderbroek aan?

Amerikaanse deskundigen van het Good Housekeeping Institute (GHI) raden aan om onderbroeken na een jaar dragen toch echt weg te gooien. Hoe grondig je ondergoed ook wast, er kunnen toch bacteriën achterblijven in het ondergoed waardoor je infecties en ontstekingen op kunt lopen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

Kan een vrouw smegma hebben?

Smegma is de ophoping van dode huidcellen, talg uit talgklieren en bacteriën in je vaginale plooien. Dit kan bij de schaamlippen zijn en bij de clitoris. De dode huidcellen zitten hier vast en kunnen daardoor een onaangename geur veroorzaken. Je kunt dan gewoon je vagina wassen om hier vanaf te komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libresse.nl

Kan je smegma krijgen als je besneden bent?

Een besneden penis kan veel makkelijker schoongehouden worden, omdat het smegma, dat zich op en rondom de eikel vormt, zich niet ophoopt onder de voorhuid. De voorhuid is immers verwijderd bij een besneden penis. Vooral bij warm weer neemt de smegmaproductie toe.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bentoclinics.nl

Hoe zit smegma eruit?

Onder de voorhuid vormt zich talg. Dit noemen we smegma. Het ziet eruit als dik wit smeersel. Smegma is volkomen normaal.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijnstate.nl

Is smegma gezond?

Smegma is normaal, witachtig en geurloos. Functie: Het soepel houden van de huid en het smeren van de eikel. Verwijder smegma regelmatig om geurtjes en infecties te voorkomen, zo voorkom je dat smegma zich ophoopt en onaangenaam gaat ruiken. Gebruik GEEN zeep en geen geparfumeerde was-en douchegels.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op melmijneigenlijn.nl

Wat is het witte spul tijdens seks?

In het slijmvlies van je vagina en baarmoederhals (cervix) wordt vocht en slijm aangemaakt. Wanneer dit via je vagina naar buiten komt, wordt dit vaginale afscheiding genoemd. Omdat normale afscheiding kleurloos of wittig is, wordt dit ook wel witte vloed genoemd. Opgedroogde afscheiding is vaak wat gelig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gezondheidsnet.nl

Hoe ruikt een schimmelinfectie?

Hoe ruiken schimmelinfecties? Een schimmelinfectie heeft meestal geen geur, maar sommige vrouwen kunnen een lichte, gistachtige geur opmerken die meestal gepaard gaat met dikke, witte en klonterige afscheiding. Vaginale jeuk is ook een veel voorkomend symptoom van een schimmelinfectie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op multi-gyn.com

Welke leeftijd begint afscheiding?

Sommige meisjes krijgen witverlies op de leeftijd van negen jaar, terwijl andere dat pas veel later krijgen. *Als je, in tegenstelling tot de natuurlijke vaginale afscheiding, een afscheiding ziet die er groen-geelachtig en klonterig uitziet, anders ruikt of de huid irriteert, raadpleeg dan je huisarts. .

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ob-tampons.nl

Wat gebeurt er als je te lang met schimmelinfectie loopt?

Als het om een huidinfectie gaat, kan dit meestal niet veel kwaad. Maar soms dringt een schimmel het lichaam binnen en dan kan er een levensbedreigende infectie ontstaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pfizer.nl